Category Archives: Интересно

12 НАЙ-СТАРИТЕ МАЙКИ, КОИТО СА РОДИЛИ

Тази жена сега държи рекорда за това, че е най-старата жена, която някога е родила дете. Тя беше на 72 години и нейният съпруг беше на 79 години, когато се роди бебето. Много е малко вероятно да срещнете такава смела двойка в днешния свят.
Тази индийска жена ражда последното си бебе, когато е на 69 години! Тя отдавна се смятала за най-старата майка в световната медицинска история, регистрирана някога. Бебето вече е абсолютно здраво.
Тя е най-старата майка в GB, която на 66 години родила дете. Майката се чувства добре и детето не е пострадало по никакъв начин. Елизабет вече е чест гост на много телевизионни и радиопредавания.
Индийска жена, на 66 години, станала майка на тройката! Три от бебетата са оцелели и сега са израснали нормално. Изненадващо е, че възрастната майка е все още доста здрава.
Друга жена, на която трябва да се гордее светът, е румънска стара дама. На 66-годишна възраст тя чакаше да пристигнат трицветни, но само едно бебе оцеля. Детето сега е най-обичаната дъщеря във всички Румъния.
Желаейки да има момче, което да наследи съдбата на съпруга си, Омкари бе притиснат да премине медицинско лечение, за да забременее. В резултат на това тя роди близнаци – момче и момиче. След това тя почина три години по-късно след такава борба със здравето си.
Една испанка излъгала лекари, като им казвала, че е на 55 години. След като се разкри истината, че е на 66 години, е било твърде късно да се направи нещо. Тя родила 2 деца, но след това починала по-малко от 3 години по-късно.
Една украинка, на 66-годишна възраст, ражда първото и единствено дете. Познавайки медицинското ниво в Източна Европа, не бихте повярвали, че би могла да оцелее в такова предизвикателство.
Една немска жена беше на 65 години, когато родила 4 бебета. Като цяло тя имаше 17 деца на възраст от раждане до 44 години! Тя е единствената европейска жена на възраст над 60 години, която е имала толкова много деца.
Индийска майка предаде детето си на 62 години. Тя се опитваше да има бебе в продължение на 35 години. След това, на пенсионна възраст, тя постига успех благодарение на съвременната медицина.
Една английска жена, на 59-годишна възраст,  роди дете естествено. Тя е официално регистрирана в световната книга на Гинес като най-старата майка, която естествено е  родила бебе.
Руска жена на 56-годишна възраст е имала естествено раждане на дете. Тя е първото й дете и не е имала никакво медицинско лечение, за да бъде изкуствено осеменено. Детето се ражда твърде рано и през първите две години семейството се мъчеше да му помогне да оцелее.
http://wojournals.com/12-oldest-mothers-who-have-given-birth.html/page12