Category Archives: Моден калейдоскоп

НАЙ- НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ ПРИЧЕСКИ /2018

Модни прически 2018 г. – най-новите тенденции, тенденции и новости стилни.
Модни прически 2018 се различават специално създадена за лека небрежност. Прически са представени в различни варианти, които са подходящи за къса, средна или продълговати косата. Това може да бъде боб, каре, каскада, pixie, китка, тъкане.

 подготви Мария Герасова

Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

цвят - вече ви показахме, че цвета на 2018 година е ултра виолетовият. А лавандуловият му оттенък е сред топ цветовете на годината
Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

Карета и райета - така актуалните принтове продължават своето царуване и през 2018. Десенът е подходящ за всякакви дрехи и сезони. През есента и пролетта заложете на сака, а през лятото на панталони. За зимата си запазваме пуловерите.

Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

Ресни - ето и ключовият начин да добавите малко въображение и разчупеност към своя аутфит. Изберете ресните, като детайл към своето облекло или аксесоар. Марките като Dior и Calvin Klein доказаха, че ресните се завръщат с пълни сили през 2018 година.

Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

Винил - една екстравагантна тенденция, която ще бъде актуална и тази година. В ежедневието дамте могат да заложат на аксесоар от винил, тъй като дрехите не са особено подходящи. Но пък за някое щуро парти, изберете нещо приковаващо погледите.

Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

Тренч - любимата ни връхна дреха за преходните сезони. Тази година заложете на нещо оувърсайз в кафявата гама.

Модните тенденции, които ще властват през 2018 година

Автор:   Boyana Ivanova
http://beauty.fashion.bg/article/15088/34/Modnite-tendencii-koito-shte-vlastvat-prez-2018

ВЕЧНОСТТА ВА МОДАТА

Дали е вярно, че модата е резултат от борбата на два естествени инстинкта – да се облечем и да се съблечем ??? Ако порасъждаваме над този въпрос, ще осъзнаем, че е точно така. Модата съществува от дълбока древност – още от момента, в който Адам и Ева решават да прикрият голотата си по някакъв начин. С течение на годините, обаче, тя се променя, но някои неща от нея остават вечни. Вечността на модата е скрита в шапките, определяни като вечен моден аксесоар. Те са аксесоар към облеклото още от древността. Не бива да забравяме, че по-богатите и важни особи дори не са сваляли шапките си в затворени помещения, или са ги оставяли на специални места в домовете си.
Дънките също са вечни в модата. Удобни и в различни гами, те са незаменима част от гардероба ни. Тесни или широки, дънките бележат своя дълъг път в света на модата още от стари времена. Модата диктува и разкрива нови тенденции, но новостта е само в моделите и цветовата гама на иначе някогашните удобни дънки.
Коженото яке също е част от вечността в модата. Дрехата, предпочитана както от мъже, така и от жени, вече над 60 години властва в царствения свят на модата.Разкриващо една  бунтарска и непокорна душа, коженото яке е не само удобно, но различните цветове и модели на късите и дълги кожени якета, го превръщат в една от емблемите на вечността в модата. Това са дрехите, които вече години наред владеят модния свят, дори са се превърнали в задължителна част от гардероба. Важно е, когато следваме модата, да се чувстваме не само красиви и модерни, но и удобно в дрехите, които сме избрали. И за финал нека само да припомним, че модата се променя, но стилът е вечен  и както е казал Джорджо Армани: „Разликата между стил и мода е качеството”.
Автор: Десислава Маноилова
http://www.emodno.com/%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0-%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B0/