Category Archives: ОБЯВИ- събития

ОБЯВА

ДОМ ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА С УМСТВЕНА ИЗОСТАНАЛОСТ 
“СВЕТИ ВРАЧ” гр. ПЛОВДИВ

гр. Пловдив , ж.к. Тракия, ул. “Свети Врач” № 2

О Б Я В А

ДВХУИ” Свети Врач” търси да назначи на постоянен трудов договор :
- медицински сестри
- санитари

 Мария Герасова

ГРАДСКИ ПЛЕНЕР ЗА РИСУНКА “НОСИЯТА”

 

165-category

На 25 март 2016г от 10 часа, Центъра по Медиация и Иновация отранизира Градски пленер на рисунката на тема “Носията”. Рисунките на участниците ще бъдат представени на Националния конкурс за детска рисунка “Носията”..
Мария Герасова

 тагове” градски, пленер, рисунка, “Носията”

ПАРАД РЕВЮ

На 27 май 2016 година, от 10 часа, Центъра по Медиация и Иновация в Духа Културата и Бизнеса към Съюз”Духовно възраждане- България” съвместно с Община Пловдив, организират Петият национален Парад ревю на автентичната носия и песен.

В програмата:
1.Шествие на представителите в Парада от Централна гара, по улица “Иван Вазов”, площад “Централен” до Джумаята пред  Римски Стадион. 
2.Ревю на автентични национални носии- мъжка, женска и детска 
3. музиканти и певци за автентина народна песен.
Няма възрастова граница.

Мария Герасова

ЦЕНТЪР ЗА МЕДИАЦИЯ И ИНОВАЦИЯ В ДУХА КУЛТУРАТА И БИЗНЕСА

На 25 септември 2015 година  от 11часа, в офиса на Център ще се  проведе прескоференция с медиите, относно откриване на Центъра.

На 1 октомври 2015 г. ще се състои официалното откриване  на Центъра по Медиация и Иновация в Духа Културата и Бизнеса, на улица  ”Иван Вазов” 25- Пловдив- паметник на културата. Тук е било първото белгийско консулство в Пловдив, и тук е живял и написал романа си “Тютюн”, големият български писател Диимтър Димов. На откриването са поканене зам кмета по културата г-н Стоянов, кмета на район Централен г-н Тютюков, генералният консул на Италия в Пловдив и други официални лица. Откриването ще започне съо счупване на питата, разливане на бутилка шампанско и музикална програма.

Каним всички, кожито желаят да присъстват на това събитие  на 1 октомври 2015 г в17 часа.   

Мария Герасова

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

КАБИНЕТЪТ ПО ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТРЕНИНГ ОТНОВО ОТВОРИ ВРАТИ.

11824995_1606991236216610_2639493736459642908_n

Тук ще ви бъде направена диагноза, релаксация, психоанализа регресия без хипноза Ще ви бъдат дадени съвети и напътствия, как по- лесно да се справите с проблемите, които са причина за стреса, депресията, нервното напрежение, невралгията, сърдечната невроза и функционалните разсройства.

 Много е лесно да се свържите на GSM 0896997080

Обадете се и ще ви бъде даден час, според вашето желание.

Мария Герасова

ОБЯВА

ЦЕНТЪР ПО МЕДИАЦИЯ И ИНОВАЦИИ В ДУХА, КУЛТУРАТА И БИЗНЕСА

Търсим връзка, с близики и роднини на пловдивският бохем от онова време и холандски консул СВЕТОСЛАВ ХАДЖИКАЛЧЕВ, както и с хора, които   имат роднински връзки и спомени  от  миналото на улица Иван Вазов

Обаждаяте се на GSM 0896997080 и на 0897863209

ОБЯВА

 10444666_1602297923352608_3164355466203071072_n

Център За Медиация и Иновация в Духа, Културата и Бизнеса

ОБЯВА

ЗА ДЕЙНОСТТА НА  ГЕОРГИ КАРАДЖОВ

Юридически консултант- гражданско, наказателно, търговско, трудово, осигурително, банково, международно частно и публично право.

Медиатор- медиация на: индивидуални конфликти; конфликти  между етносите, религиозните групи, в здравеопазването, бизнеса, синдикалното дело, между български и чуждестранни бизнес партньори.

Медиатор- водещ на  курс по медиация

Разработване, предлагане, защита и осигуряване финансирането на национални и международни проекти в областта на духовната, социалната и икономическата сфера. Включително кандидатстване за финансиране от компетентните европейски институции. Ангажиране на финансово подпомагане от български и чуждестранни частни фондове- включително и извън Европейския съюз.

Сравнителни изследвания на приликите и общите черти в различните вярвания, разбирания, подходи- предлагане на собствени разработки и стимулиране и издаване на изследвания на други изследователи.

Продуциране на филми, музикални произведения, театрални постановки…

Артистичен посредник- представляващ интересите на различни представители на шоу- бизнеса и изкуството.

Други- други дейности невключени в сферите, посочени по- горе.

GSM 0897863209

НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ!

10444666_1602297923352608_3164355466203071072_n

Център по Медиация и Иновации в Духа, Културата и Бизнеса

От месец септември ще започне работа,  Кабинета по психологически тренинг- борба със стреса, депресията и битовите проблеми.

 SMS:  0896 99 70 80

Пловдив ул.” Иван Вазво 25″

ЦЕНТЪР ЗА МЕДИАЦИЯ И ИНОВАЦИЯ

 

ДУХА КУЛТУРАТА И БИЗНЕСА

От месец септември, отваря врати Центъра За Медиация и Иновация в Духа, Културата и Бизнеса. 1. Култура – изложби,(изобразително изкуство, иновации, занаяти, съвременно изкуство) конкурси, ревюта, концерти с деца и възрастни, пленери и др. 2 Дух- курс “Овладей себе си”, духовни практики, лекции- духовни учения, срещи с творци на духа , благотворителна дейност в Дома за взаимопомощ, кабинет по психологически тренинг. 3.Бизнеса- бизнес сътрудничество, курс по медиация, културен туризъм, разрешаване на спорове в областта на икономиката, синдикалната дейност, здравеопазването, семейните и лични отношения чрез медиация, изготвяне на национални и международни бизнес проекти, кандидатстване с проекти за участие в програмата на Пловдив- Европейска столица на културата 2019. 4.Срещи с изтъкнати дейци в областта на културата ( художници, музиканти, поети, писатели, майстори на занаятите), бизнесмени, иноватори, откриватели в различни области, спечелили национално и световно признание, национални и световни срещи и конференции. 5. Стимулиране на международно сътрудничество в сферите на дейността на Центъра.  Ще работим по програмата на Съюз “Духовно възраждане- България” и Световен център Възраждане.  Ще се радваме, да се обаждате и да отправите покани за свои реализации. Адресът е: Пловдив ул. “Иван Вазов” 25 GSM телефони за връзка: 0896997080 и 0897863209

ЦЕНТЪР ЗА МЕДИАЦИЯ И ИНОВАЦИЯ

  в Духа, Културата и Бизнеса

  

От месец септември, отваря врати Центъра За Медиация и Иновация в Духа, Културата и Бизнеса.

1.Ще се провеждат мероприятия в областта на културата(картинни изложби, занаятите, конкуси, ревюта, концерти с деца и възрасти, пленери)

2.В областта на Духа ( кабинет по психологически тренинг- курс “Овладей себе си”, лекции, срещи, благотворителна дейност в Дома за взаимопомощ )

3.В областта на бизнеса ( бизнес срещи, курс по медиация, туризъм, договаряния, изготвяне на проекти и пр).

4.Срещи с изтъкнати дейци в областта на културата ( художници, музиканти, поети, писатели, майстори на занаятите), бизнесмени, иноватори, откриватели в различни области, спечелили национално и светавно признание, национални и световни срещи и конференции.

5.Ще се изготвят проекти на желаещите, които имат нужда от такива.

6. Създаване на международни контакти и проекти.

Центърът ще работи по програмата на Съюз “Духовно възраждане- България” и Световен център Възраждане. 
Ще се радваме, да се обаждате и да отправите покани за свои реализации.

Адресът е: Пловдив ул. “Иван Вазов” 25

GSM телефони за връзка: 0896997080 и 0897863209