Category Archives: Религиозен кът

Как да чуем посланията на ангелите?

Посланията на ангелите ни се изпращат винаги, когато помолим за помощ, понякога биват блокирани от нашия страх, тревога и безпокойство
Всеки от нас получава посланията
Посланията на ангелите ни се изпращат винаги, когато помолим за помощ

Посланията на ангелите ни се изпращат винаги, когато помолим за помощот ангелите по един или друг начин – щом е пожелал да ги получи.

Напътствията и посланията, които ни дават нашите ангели са много полезни и могат да бъдат наш пътеводител в живота. Не забравяйте обаче, че ангелите ни помагат само, когато ги помолим за това и, когато им позволим. Ангелите зачитат свободната воля на човека и не могат да нарушават Закона за свободната воля и не могат да се месят в живота ни, ако не са получили позволение за това или не са били помолени. Също така и ние имаме правото да не зачетем това, което получим като послание.
За това, ако искате да получите напътствия от вашия ангел-пазител, обърнете се към него с чиста молба и молитвите ви ще бъдат чути.
Знайте, че винаги, когато помолите ангелите за помощ те ще ви помогнат, не смятайте, че проблемите ви са маловажни или точно сега ангелите няма дави чуят. Създайте си навика да ги молите за помощ, за напътствие, утеха и надежда. Знайте, че те никога няма да ви изоставят.
Когато чувствате неувереност или липса на самочувствие, когато имате нужда от сили или знак как да продължите, спрете, отправете чиста молитва към ангелите и ще получите техния отговор.
Често пъти хората не успяват да получат посланията на ангелите, защото те са блокирани от липсата на достатъчно вяра, от страх, тревога и липса на надежда. Помолете ангелите да ви дадат нужната вяра и те ще го направят.
http://www.chudesa.net/%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B5/