Category Archives: Весел гръмотрън

10 снимки на светски личности, хванати пияни

Звездните личности са хора като нас и въпреки, че повечето се опитват да пазят положение, понякога се случва да „стъпят накриво“. В следващата статия ще ви представим 10  светски личности хванати пияни, както дори обикновен човек не би си позволил да бъде сниман.
10. Риана
риана
Едва ли много от вас, четящите, ще се учудят от факта, че именно изпълнителката от Барбадос присъства в тази класация. Изцепките на певицата са постоянни и тя не спира да скандализира обществото с различни провокативни прояви.
9. Дейвид Хаселхоф
светски личности хванати пияни
Дейвид Хаселхоф е един от най-популярните актьори през 80-те и 90-те в телевизионния ефир на Америка. Легенди се носят за интимните му завоевания. Женен два пъти и днес щастливо разведен, „Мич Бюканън“ (чиято роля играеше в „Спасители на плажа“) често ходи по различни купони и се отдава на веселба. Понякога обаче май забравя, че все още е известна личност и всяка изцепка ще бъде заснета.
8. Принц Уилям и Кейт
принц уилям и кейт мидълтън
Първородният син на принц Чарз е даван за пример на милиони англичани. Въпреки, че бъдещият престолонаследник не попада почти в жълтите страници, бива изловен в пияно състояние с жена си Кейт. Кралицата Елизабет осъди строго това негово деяние и оттогава Уилям и Кейт не са били хващани в подобни моменти (или материалите са били иззети веднага).
7. Памела Андерсън
памела андерсън
„Спасителката на плажа“ постоянно присъства в жълтите списания в Америка. Русата изкусителка е център на вниманието на папарашките медии вече над 20 години. Доста често се случва да бъде щракната в неприлична ситуация, като попийнала май не е нещо, с което Памела може да ни шокира чак толкова.
6. Матю Макконъхи
светски-личности-хванати-пияни
Един от най-харесваните актьори в Холивуд Матю Макконъхи е примерен съпруг и баща. Звездата от „Интерстелар“ е женен вече 4 години и има 3 деца. Съпругата му Камила Алвес го описва като много добър човек. Явно дори и на примерните татковци и съпрузи се случва да отпуснат понякога края и да пийнат повечко, дори и да са световноизвестни личности.
5. Кристина Агилера
кристина агилера
Кристина Агилера сменява имиджа си постоянно. Понякога е хрисима като моняхиня, друг път излъчва доста перверзен вид. Певицата вече е на 35 години, като вече има син на име Макс. Въпреки, че рядко бива хващана в непристойни ситуации, Агилера заслужава място в нашата класация.
4. Кийфър Съдърланд
кийфър съдърланд пиян
Звездата от сериала „24“ гони 50-те, но това не му пречи да купонясва като 20 годишен. Актьорът е син на друг знаменит холивудски актьор Доналд Съдърланд. Пийването явно му е страст, защото през 2007 година се вдигна голям скандал около Кийфър, който бе хванат да кара пиян. От снимката горе спокойно може заключим, че Съдърланд ще се впише в доста родни дискотеки.
3. Камерън Диас
камерън диаз
 
Камерън Диас започва кариерата си като модел още на 16 годишна възраст. Първата й голяма роля е на 21, когато се появява в „Маската“ с Джим Кери. Една от най-знаменитите й връзки бе с по-младия Джъстин Тимбърлейк, но двамата се разделиха. Камерън е известна с буйния си нрав и често бива улавяна от папарашките обективи в провокативни моменти.
2. Джесика Симпсън
джесика симпсън
Джесика Симпсън чукна 35 години и вече има сериозна кариера зад гърба си. Миньончето се слави с доста прилично поведение, но понякога явно всеки си има своите моменти. Певицата е майка на две деца и в интервю сподели, че се опитва всячески да бъде добър пример за тях.
1. Дейвид и Виктория Бекъм
bekam
Виктория и Дейвид Бекъм са може би най-звездното семейство в света. Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид многократно демонстрира любовта си към певицата и моден дизайнер. Разбира се няма идеално семейство, така че изцепките на Бекъмови също не са мит, като ту единя, ту другия бива въвлечен в различни изневери. Важното е, че те са семейство вече толкова години и имат 4 прекрасни деца.
https://topsbg.com/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8/
 тагове: 10 снимки, светски, личности, пиани

ХУМОР И САТИРА В ЕДНО

В* Е* С *Е* Л

 Г* Р* Ъ* М* О* Т* Р* Ъ* Н

hqdefault

УЖ ТЪРСИШ И ВСЕ НЕ НАМИРАШ

- Е хейййййй. Ама така ли трябва да правиш, мой човек?
- Да бе, да бе. Ти за кой ме смяташ, Гошка?
- Как за кой, Злато мое?
- Виж, Гошка. Ти да не се подиграваш с мен?
- Не се подигравам, Златен.
- Пък сега и Златен…
- Как да не си Златен. Целият си в злато. От къде толкоз парички?
- Не знаеш ли? От далаверите. Нали и ти си от тия, Гошка?
 - От кои съм? Аз си седи на едно място и не мърдам никъде.
- Аха, виж го нашечкия! Цял ден си седи на топличко и работа не похваща.
- Да бе, да бе… А ти?
- Аз поне работя. За далаверите, кой вече не ги прави?
- Аха, такава била работата!
- Ти, си едно синче на майка. Галят те, глезят те и работа подхващаш.
- Така ми е добре. Щом като има кой да ме храни.
- И парички си крадеш от ващи. А те горките нали ги виждам. Едвам кретят. Изкарват парички колкото само за един хляб. А на теб не ти пука, че ги крадеш. Съвест нямаш ли?
-А бе… Ти защо си се загрижил за мен. Гледай си твойта работа!
- Аз си я гледам, но поне не крада. Купувам, продавам и така си пичеля паричките. Изкарвам ги с честен труд.
- И на това му викаш честен труд.
- Разбира се. Да не крада? Ходя по пазарите и продавам стока, дето я купувам отвън.
- Така значи?
- Гошка, я по- добре си гледай работата, че ако те подхвана…
- И какво? Значи ме плашиш?
- Как да те плаша? Отивай да работиш, па помагай на ващи!
- Ти не се меси в нащи работи. Когато му дойде времето и аз ще работя.
- Това време отдавна е дошло. Вече си на двайсет и пет, а работа не си подхващал. Уж търсиш, а все не намираш.
- Така е брат. Хайде, да не се разправяме повече, че всичко ми закипя…
ТАЙНСТВЕНОТО ИЗЧЕЗВАНЕ
Сава Хашъмов беше от ония личности, които притежават вътрешен усет и вроден интелект. Животът за него представляваше един огромен маскарад, с много фойерверки. В тази зала, той се чувстваше кандидат на голямата награда, “Сър професьор.” Това беше върхът. Най-сетне! Всички ръкопляскаха. Чуваше се: “Честито, професоре!”
    Идеше му тук, пред всички, да тропне едно нашенско, но официалният тон на тържеството, не му позволяваше.
    В къщи се прибра в особено еуфорично настроение. Свали набързо костюма, пъхна халата и с чувство на победител, седна на канапето. Очите му зашариха по рафтовете на старинната библиотека, в стил “Людвиг ХIV.” Да, вторият в дясно! Не, не може да бъде! Кой ли, кой ли?-заканваше се гласно той.
   От този момент, с всеки изминал ден, книгите от рафтовете му по неизвестна причина, започнаха да изчезват. Настъпи промяна във вътрешното равновесие на Сава Хашъмов. Мислите за  незнаен похитител, не даваха мира на душата му. Някакъв тайнствен силует, в черен плащ и превръзка на лявото око, се явяваше в сънищата му. Като сянка вървеше по петите му. Огромните му лапи вместо ръце, се плъзгаха по рафтовете на библиотеката и в момент, когато да грабне любимата му книга, “Път към щастието”, Сава Хашъмов се събуждаше.
   И ето, един ден, на вратата на апартамента, за малко да се сблъска с внучето си Петьо. Като го видя, очите му се разшириха от голямата изненада, която му предлагаше случайността. В огромна найлонова торба, той беше напъхал книгите на неговия живот.
   – Виж го ти, калпазанинът му с калпазанин! – гласно изрече той и се закани с пръст.
А аз си мислих!…
 писателят сатирик Мария Герасова- Спасова