ТОП МИНИ ТРЕНД- ЦАРСТВЕНО КАДИФЕ БР.125

През последните седмици наблюдаваме, как една доста интересна и дръзка модна тенденция бавно се прокрадва измежду страниците на любимите ни модни списания. Присъствието й се усеща едва доловимо, но нейната величественост заявява, че позициите й ще се утвърждават все повече и повече, за да достигнат светлината на модните прожектори! Дали вече се сетихте за какво говорим? За кадифето, разбира се!

Има нещо особено, което винаги ни е привличало в тази красива, тежка и стилна материя. Може би е присъщата й царственост, която определено кара всяка жена да изпъкне и да се почувства като Мария Антоанета в пищния Версай! Кадифето е един много специфичен плат, с който трябва да бъдем особено внимателни. Съчетаването му с останалите платове може да бъде подвеждащо, за това ние ви препоръчваме да заложите на сигурното – лицева кожа и дантела. Що се отнася до бижутата, вече можете да си позволите по-голяма свобода. Кадифето е материя, която обича блясъка, за това можете спокойно да изберете обемни колиета, обеци, гривни, дори диадеми в злато, сребро и кристали.

Претенциозното кадифе може да бъде включено и в ежедневния тоалет, макар че умелото му комбиниране не е лесна задача. За това, ако желаете да възприемете тенденцията във всекидневието си, ние ви съветваме първо да заложите на дреха или обувки, в който кадифето е само лек акцент, а когато придобиете повече увереност и разберете коя комбинация работи за вас, да преминете към по-смелите избори.

От друга страна обаче кадифето е подходящо за всякакви специални поводи, на които без съмнение ще привлечете вниманието на околните. Изберете перфектната вечерна рокля със стилен дизайн във винено червено, мастилено синьо, нежно черно или маслено зелено и бъдете неотразима по време на романтичната вечеря с любимия мъж, стилния коктейл или шумното парти.

Края на дългата работна седмица звучи като добър повод да се поглезите с някое от нашите стилни модни предложения от актуалното кадифе! Специално за вас подбрахме любимите си модели от страхотния онлайн магазин 

 

 

   

 

Автор: Преслава Цачева

http://www.emodno.com/?p=102452

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>