КУЧЕ ПРОХОЖДА БЛАГОДАРЕНИЕ НА 3D ПРОТЕЗИ БР.127

Кучето Дерби
Кучето Дерби  

За това как новите технологии помогат на куче-инвалид да проходи отново въпреки вроденото си заболяване, разказва „Хъфингтън поуст“.

Кучето Дерби е родено с недоразвити предни крака, които силно ограничавали движението му. Това обаче не го спира да бъде най-добрият приятел на своите стопани и да им се радва всеки път, когато ги види.

Именно любовта на неговата осиновителка Тара Андерсън води до промяна, която ще накара кучето да затича щастливо, този път обаче без помощта на кучешката инвалидна количка.

Тара работи в компания за изработка на 3D принтирани елементи и след като осиновява Дерби е категорична, че ще му помогне с помощта на новите технологии.

Тя и експертът по изработката на животински протези Дерек Кампана изработват уникални нови крака за кучето благодарение на сложен софтуер за изработка на 3D модели и 3D принтер.

Много скоро резултатът от съвместната им работа е налице и Дерби получава възможността да тича щастливо с новите си крака.

http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/kuche-prohozhda-blagodarenie-na-3d-protezi-video-6029164

тагове: куче, благодарение, 3д, протези

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>