МОЩТА НА СЪЗНАНИЕТО- МАГИЯ ИЛИ КВАНТОВА ФИЗИКА БР.133

Пътуване във времето, магьосници променящи радикално земния климат, загадъчни даоски майстори по бойни изкуства побеждавайки с хипнотичен поглед ….

 Общото между всички тях е заключено в отговора на въпроса „Може ли с мисълта си да променяш света около себе си?” По принцип да.

Структурата на реалността според квантовата физика отменя невъзможните неща. Остава само да открием именно онзи секрет, който ще ни върне забравените умения, които ни отличават от животните. Защото така, или иначе сме едно стъпало над- тях. Да си мислим, че чрез труд сме станали хора от предци маймуни си е теория, в която вярва всеки уважаващ себе си марксист, но истината е далеч по- различна от това. Ключовата дума не е труд, а съзнание!

Това, че ние хората сме създадени с потенциал за власт откриваме още на първите страници в Библията: „И Бог каза: Да създадем човека по Нашия образ, по Наше подобие; и нека владее над морските риби, над небесните птици, над добитъка, над цялата земя и над всяко животно, което пълзи по земята”

Тоест- словото, изказната форма е била тази, която е била проводник на сила и влияние. Бог твори чрез слово, а човека е създаден по същата тази матрица. И е създаден за да властва над всичко, не чрез мотиката и бича, а чрез вложения вътре в него потенциал.

Загубвайки връзка с Първоизточника на тези вродени у хората умения, развитието на цивилизацията праща хиляди поколения в друга насока. В хода на историята знанията за контрол чрез словестно- съзнателната форма били изтласкани от ежедневните нужди и останали недоразвити у хората. Силата закърняла, а единствените които търсели подобни ресурси били обявени за шамани, вещери, магьосници и т.н. В резултат днес има множество мистични, окултни и религиозни учения, но не и систематизирана наука. Но и това е на път да се промени…

  Айнщайн бе пръв сред физиците, доказали относителността на реалността около нас. На базата на прозренията му за пространствено- времеви континум в днешно време има редица сериозни научни трудове, описващи теоретичните предпоставки за пътуване назад- напред през времето, преодоляването на хипер- космически разстояния чрез така наречените „червееви дупки” и възможността за съществуване на паралелни Вселени в реалностти успоредни на тази, която възприемаме нормално в сегашното си съществуване.

Силата на съзнанието е в основата и на много бойни изкуства, повечето от тях базирани на знанията на мистични даоски отшелници. Съществува един цял боен стил, чието име е „Юмрукът на Насочената Воля” (Син И Цюан)!!! 

И наистина- ефективността на иначе качествените бойни техники в Син И Цюан става на съвсем друго ниво, когато се овладее пълната хармония между тренираното тяло, духа и волята- част от концепцията за тайнствените шест координации- Лю Хъ, които не са достъпни за овладяване от всеки.

  Силата в Кунг- Фу стила „Юмрука на Насочената Воля” е подобна на айсберг- външността е една малка част от дълбоко скритата истинска вътрешна контролирана от волята мощ! Подобно генериране на сила има и в някои други стилове като Тай Дзи Цюан (Юмрукът на Великия Предел) и Ба Гуа Джан (Дланта на Осемте мистични триграми)(за мое щастие имам възможност да изучавам тези стилове в школа спазваща ортодоксалните традиции и пазеща архетипните и оригинални базисни методики на тренировка)

Дали ще умеем да побеждаваме със силата на съзнанието, да правим успешен бизнес, или да намалим омразата между народите, зависи изцяло от нас. Търсейки пътя към подобни знания, човечеството ще достигне и следващият си етап на еволюция.
А дотогава остава всеки един да обърне поглед навътре към себе си и да открие цялото това многообразие от знание в тайните кътчета на собствената си осъзнатост.

http://kontra.blog.bg/hobi/2010/03/04/moshtta-na-syznanieto-magiia-ili-kvantova-fizika.504330

 тагове: мощта, съзнане, магия, квантова, физика

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>