МОГАТ ЛИ МИСЛИТЕ ДА ВЪЗДЕЙСТВАТ НА СЪБИТИЯТА? БР.137

mind

1. Има ли вселената закони? Разбира се – науката ги открива.

2. Можем ли ние да нарушим тези закони? Не. Ние можем да скочим от сграда и да умрем или да се разболеем, но не законите са нарушени, а ние.

3. Може ли вселената да мисли за себе си? Ние знаем, че най-малко една част от нея може: ние можем. Не е ли разумно да заключим, че и цялата може?

4. Безразлична ли е вселената към нас? Възможно ли е това? Ние сме част от нея и това отговаря и за нас.

5. Ние изцяло добри или лоши сме? Когато сме в близък допир със себе си – в медитация – ние не сме способни да навредим на нищо и сме способни на огромно количество добро.

Най-добрата дефиниция, която е за действителността е, че това е един сън, който всички ние споделяме. Ние имаме само най-слаби представи за това, което е действително. Това, което възприемаме, начина по който виждаме нещата са до голяма степен за наше собствено удобство. Нещата от разстояние не са реално по-малки и твърдите неща не са реално твърди.

Всичко е енергия.

Разликата между цвят и звук, между космичен лъч и телевизионна картина е в честотата или какво енергията прави и колко бързо.

http://bg.checkonline4you.com/mogat-li-mislite-da-vazdejstvat-na-sabitiyata/

тагове: мислите, събития

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>