Street Style вдъхновения.. . Армия в каки бр.139

Стил урок на седмицата: Три начина да носим ризата от три гранд фешън дами
Street Style вдъхновения... Елегантни и очарователни, кюлоти!
Street Style вдъхновения... Oптимистично жълто
Street Style вдъхновения...  Улица на цветни петна
Street Style вдъхновения... Да ти се види бельото

Каки, войнишко зелено, маслинено зелено… можем да наречем този цвят и неговите топли и студени разновидности по безброй начини и да го сложим под шапката на модерните за сезона urban сафари и войнишки стил.

Важното е, че той е един от най-актуалните цветове на сезона и си има цяло войнство от последователи по улиците на модните столици, които неизбежно повлияха и на нас. Виждаме цвят каки да багри ризи, панталони, роклигащеризони, много парки и какво ли още не. Aсоцииран с интересно мъжко и военно влияние в дамската мода, придава неочаквано мек елемент на всеки тоалет и го прави някак класически и същевременно секси.

На пръв поглед сложен, тoзи цвят сякаш може да отива на всеки, когато е съчетаван с неутрални тонове – най-добре бяло, черно, сиво, бежово.

Начините да го носим са безброй и трудно могат да бъдат обобщени в няколко принципа, затова ще заложим на усет и много вдъхновение, което идва от кадри на цяла армия каки фенове, маршируващи по улиците.

http://www.viewsofia.com/article/28228/Street-Style-vdahnoveniia—-Armiia-v-kaki

тагове: стил, вдъхновение, армия в каки

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>