АТЛАНТИДА- ДАЛИ ИЛИ…

78255017_8786666_1456706Много се говори за потъналата Атлантида. Моята способност да прониквам  във времето и пространството. Да виждам минали цивилизации и времето, в което са живели, отдавна антажират моето съзнание, особено Атлантида. Едно мое пренасяне в нейното минало е описано в книгата ми “Истините за живота”- част втора. Но на този етап още не е излязла, поради липса , знаете на какво. Наскоро се принесах във времето на първите атланти и причината за това, беше моя излет на един от хълмовета на Пловдив- Джендем тепе. Бях край сухото езеро, в осоновите на тепето. Неочаквано, чух един шепнещ глас, който ми каза: “Тук витае духът на Посейдон”. За Посейдон знаех, че е бил Бог на морето и океаните. По- късно  научих, че е бил и император на Атлантида. Тогава, богове са били хора, които са притежавали невероятни способности, велики императори, жреци и пр.Не искам да изпадам в подробности. Голяма беше моята  изненада, че тук, в недрата на Тракия, за която по- късно получих знание,  се е намирала Атлантида. Че тогава,Тракийската низина се е наричала Атланска.  Че аз съм била великият атлант Асклепия, за който се говори, че е бог на медицината. И съм била космонавт в Атлантида. За всички вас, може да звучи приказка, но за мен вече не. Аз самата доказах на себе си много неща за мен и времето, през което съм преминала. На този етап, също съм с медицинско образовани, а след клиничната смърт се занимавам с алтернативна медицина.След  нея  придобих много знания в тази област и бях много изненадана, откъде имам тези знания и способности-  последните да оперирам външни образования без скалпел. И ето. Получих отговор на тези въпроси. Няма никаква мистика, а една реалност. Да, знанията ми са от тогава- древна Атлантида. А сега, аз съм един реален и любещ хората човек.

Много от читателите няма  да повярват, но тя, Атлатнида е съществувала. Че ние- българите сме древните атланти. А има още атланти, които са се разпръснали след атомния взрив по цялата земя. Затова, тук- таме се откриват останки от тяхното пребиваване.

Мили читатели, ще  се постарая да продължа  със следващите си повествования.Има още много интересни неща, да ви разкрия за Атлантида.

С уважение Мария Герасова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>