Знаете ли защо нещо ви боли? бр.155

 

  • Slider

Чудите се защо ви  притеснява някаква болка? Защото човешкото тяло е удивителна  система, в която всичко е свързано.
 
1. Главоболие

Ако   постоянно сте под стрес и изпитвате сериозни претоварвания – не се учудвайте, че имате главоболие. Най-добрият начин да победите главоболието – е да се занимавате  с релаксиращи практики, като медитация или йога. Д-р Кристиан Петерсон твърди,  че е необходимо да се следи да има хармония в емоционалното ни състояние, и главоболието ще отмине.

2. Рамене

Хиропрактикът  Рос Китсън обяснява, че раменете са областта, в която се намират  отговорността и грижите, които поема човек. Най-добрият лек за болките  в раменете – споделете  тежестта на грижите си с близките, спрете всичко да правите сами.

3. Болки в кръста

Тази част на тялото е отговорна за финансовите въпроси, така че ако не сте доволни от финансовото си състояние, не се учудвайте, че кръстът често ви боли. Д-р Марк Тонг  предупреждава:  ако парите не ви дават покой  денонощно, значи печелите малко или харчите много, което ви заплашва със сериозни здравословни проблеми. Опитайте се разумно да се отнасяте към парите.

 4. Бедра

Бедрата са отговорни за движението напред в бъдещето, твърди хиропрактикът Барбара Кларк. Не се страхувайте от промяна, изправете се очи в очи срещу тези събития, които ви чакат, и болката  в бедрата ще спре да ви тревожи. Бъдете гъвкави и открити за  всичко ново – това е ключът към добро психическо и физическо здраве.

http://bg.checkonline4you.com/znaete-li-zashto-neshto-vi-boli/

 тагове: болки

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>