РУНИТЕ БР.159

 
035Първата руна e FEHU. Тя допринася за постигане на изобилие, благосъстояние, успех. Изрисувайте руната и наблюдавайте как късметът ще дойде при вас. Тя е за тези, които искат да се издигнат в обществото, искат да сменят работата или да се издигнат в службата. Носете в себе си руната винаги и парите ще бъдат ваш верен спътник.

 

downloadДругата руна е руната OTHEL. Тя пази вашето благосъстояние и не позволява негативните влияния да достигнат до вас. Задължително прибавете и тази руна към руната на парите, ако искате да запазите доходите си. Тя е руна на собствеността, което я прави изключително подходяща за хора, които искат да сдобият със собствено жилище.

314935919.runa-na-pariteРуна на ПАРИТЕ Тази руна привлича като магнит пари за своя притежател. Приходите идват при вас по непредвидени и неочаквани канали, дори без да се налага да ги изкарвате с тежък труд. Събитията се пренареждат, за да разполагате с толкова финанси, колкото са Ви необходими. 

подготви Ваня Иванова

 тагове: руните

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>