Силата на разума. Поглед през квантовата физика бр.159

© Idea go / FreeDigitalPhotos.net

За да не повтаряме нещата, които вече са казани в статията „Квантовата реалност – безграничният потенциал”, само ще обобщим, вашите мисли буквално пренасят от Вселената частица след частица за създаването на физическия живот. Огледайте се наоколо. Всичко, което виждате, има начало във вид на идея, мисли, които са расли и са се обединявали дотогава, докато не са нараснали достатъчно, за да станат физически обект

 

Квантовата физика предоставя доказателства, че:

Всичко в нашата Вселена се състои от енергия.

Това е енергията, която създава всички неща във Вселената.

Субатомните частици действат и реагират в съответствие с мислите и очакванията на хората.

Ние сме потопени в квантово море от енергия, което реагира на вибрациите на енергията в нашия разум. Нашият разум може да приведе квантовата енергия във Вселената в движение.

Концентрирайки своите мисли върху желания резултат, вашите вибрации на енергия може да привлекат подобна енергия от Вселената и да превърнат постоянно променящото се море от енергия в наблюдавана реалност.

Енергията на вашия разум може да се превърне в материя

Ако ви е трудно да възприемете това, което казва квантовата физика, ето ви друго описание на силата на вашия разум.

Вашият разум произвежда мисли, а мислите може да носят със себе си огромно количество енергия, когато са емоционално заредени. С други думи, нашият разум е способен да привлече маса енергия, произвеждайки мисли, които са заредени със силни чувства. Подобно на облак, който, достигнал точката на насищане, излива дъжд, масата енергия в крайна сметка се проявява във физическата реалност, която визуализира разумът.

И буквално ставате това, което мислите за себе си. Вашият живот става такъв, какъвто си го представяте. Светът буквално е ваше огледало, което ви позволява да изпитвате на физически план това, което смятате за истина – дотогава, докато не я промените.

Квантовата физика показва, че околният свят не е така твърд и неизменен, както изглежда на пръв поглед. Всъщност той постоянно се строи въз основа на нашите индивидуални или колективни мисли и състояния на битието, социума, страната, семейството, планетата, Слънчевата система или Вселената.

Следвайки тази логика, можете да овладеете техниката за творческата визуализация (ефективен инструмент за разкриване на тайните на силите на разума), за да създадете това, което искате в живота си. Шакти Гауейн, автор на книгата „Творческа визуализация”, обяснява това така:

„В творческата визуализация вие използвате своето въображение, за да създадете ясен образ на това, което искате да проявите… Идеята като план създава образ-форма, която след това привлича и насочва физическата енергия за запълване на тази форма и в крайна сметка тя се проявява на физически план.”

Айнщайн също винаги е подчертавал важността на въображението: „Въображението е могъщо!„Въображението е всичко! То е предварително представление на нещата, които ще ти се случат в живота.”

С други думи, енергията е основата на всичко съществуващо, включително човека. Хората могат да се научат съзнателно да проектират своята енергия за формирането на събития, които в крайна сметка стават тяхна реалност.

В това е същността на силата на разума и силата на мислите. Вие можете да се научите да управлявате това, което, оказва се, е илюзия на вашия разум, след което в пълна степен ще можете да разберете погледа на квантовата физика върху тайната на силата на разума.

http://megavselena.bg/silata-na-razuma-pogled-prez-kvantovata-fizika/

тагове: разума, квантова, физика

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>