КНИГАТА КАЙЛАС ГРАДЪТ НА СВЕТЛИНАТА

kailas
Кайлас. Красив и недосегаем за човешкото око. Тук, великите посветени са изградили великолепни монументи. Огромен град  сияе със своята светлина, дълбоко в глабините му. Малко са земните обитатели, които са допуснати да се насладят на това Божествено място. Да достигнат до върха, там, където земята и небето се сливат. Там, където е изворът на живота- божествената прана.  Тя се лее като пълноводна река в безкрайното пространство и дава живот на всяко същество. Тя и Божествената искра, която запълва цялото тяло и ни кара да бъдем живи.Тук е безкраят  и безкрайното време. Тук е моделиращата лаборатория, където е сътворена човешката раса.  На върха, на най- високата пирамида , е вратата към лабораторията.  Огледалото на времето  като неземна царица е седнало на върха и ни наблюдава. То е живият организъм на целия мир.  Тук можем да видим всичко, що става на небето и на земята.  Да се насладим на красотата  на земната природа, а небесната е нейното отражение.  ”Туй що е на земята, е и на небето.” Нали така пишеш във вечната книга- Библията?
Менталното (мисловното )  тяло. То е вечният спътник, който със скоростта на мигновението достига да всяко кътче на земната и небесната вис. Когато го развием, и то по пътя на усъвършенстването, за нас няма да има прегради. Така ни учат великите посветени от Кайлас.  ”Тръгни по пътя на усъвършенстването и стани посветен!” А всичко било мното простичко. “Просто тръгни по пътя на Доброто и Любовта, и твоите очи ще се отворят към света! Ще виждаш това, що другите не виждат. Ще контактуваш с всички същества, които са на земята и на небето Ще научиш много нови неща, които не си знаел до сега.” Това е Кайлас. Градът на Знанията. От тук великите посветени предават своите знания на земните жители. И то на кого по- точно мислите? На тези, които са осъзнали, че пътят на Доброто и Любовта е най- верният, по който трябва да тръгнат.
 Бавно се изкачвам с менталното си тяло нагоре, към върха.  Искам да се насладя с духовните си очи на тази красота и с мисловно- чувственото си тяло да разговарям с великите посветени.
За читателите тази книга ще звучи невероятно. Но такъв е животът. Човек има материално, ментално и духовно тяло.. Дали е така? Разбира се. И примерът е на лице. Искаш да съградиш къща. Правиш план. Какво ти е нужно? Материали, работници, средства. Започваш. И от духовен, къщата се превръща в материален план. Вече сме я изградили и тя е вече е материална еденица. Това е. Нищо не може да се отрече.Няма никаква мистика, всичко е реалност.
Мария Герасова
Следва продължение от книгата

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>