ВСЕЛЕНИТЕ

КАКВО СА ВСЕЛЕНИТЕ?

Вселените са времето, в което живеем. С хората, бита, културата, и цялата информация за всички и всичко. 
Както се казва: “Времето се мени, но хората остават едни и същи, с тяхната същност. Но  моралната им  същност се променя.Променя се и тяхната природа. Техните принципи Както и природата, с нейните сезони/ пролет, лято, есен, зима/ си остава една и съща.
Ние говорим за Акашиеви записи. Това са записите в енергиен план/ специален вид енергия, наречена  етерна- за сега така позната/  Всъщност, това е енергия на високо вибрационно ниво.Вселените са безбройно много. Като започнем от началото- първа Вселена и стигнем до настоящата. Цялата информация през всички времена е записана в етера.  
Да разгледаме настоящата Вселена. В нея са хората, с тяхното време, проблеми и всичко останало. Около тях са починалите в настоящото време.Те живеят с нашите проблеми. Те са само мисловно- чувствени тела. Имат само емоции и чувства. С живите се свързват по телепатичен път,  по специален лъч.        / сияен/, който вибрира и информацията по мисловен път се приема и предава от живите и починалите. Не може да се говори за умрели, защото те са живи. Те живеят чрез нас- същностите, които стъпват по земята. 
Следва продължение
 Ако имате въпроси, пишете на мейла на вестника.
Мария Герасова / Спасова/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>