ИЗЛОЖБАТА НА МАРГАРИТА ДИМИТРОВА БР.92

Здравейте, приятели! Днес ще споделя с вас една моя огромна и нестихваща любов- любов към дръвчетата. Обичам природата и всичко, което ни заобикаля в нея. Когато разбрах, че мога да давам живот на вечни дръвчета, бях и все още съм НАЙ-ЩАСТЛИВАТА. Оказа се, че могат да бъдат създавани освен, че с много фантазия и любов, но и от най-различни материали. Материалите, които влагам и с които обичам да работя са естествени камъни, мъниста, прежда, кристали и пайети. Така започна всичко преди 3 години. Опитвах, експериментирах и  наистина успешно, а и интересно. Едно от най-ценните качества при този вид изработка е УНИКАЛНОСТ. Всяко едно изделие е уникално по себе си и няма дубликат!

Зарядът, силата и символиката, които носят тези дръвчета, е твърде силен.. Внасят, както хармония,така и много положителна енергия в дома. Съветвам притежателите им къде е хубаво да бъдат поставени в дома, според китайското изкуство Фън Шуй (Вятър и Вода). Така ефектът е по-голям.

Изработила съм над 350 дръвчета, които радват своите собственици в почти цяла Европа и България.

„Гората….”

Тази гора създадох през 2011-та. Получи се много интересна композиция, използвах прежда, с която направих кораната на дърветата. По клоните беше кацнала птичка,а по пътеката от корички на яйца,можеш да стигнеш и до езерцето над , което вятъра люлее люлка.

Гордея се, тъй като „Гората” спечели  2-ро място в конкурс „Ръчно изработени сувенири” с 67 участника-!

Дърво на Парите и Богатството!

Изработено е с 7 вида камъка,съобразени с 7-те чакри: Содалит, Аметист, Корал, Карнеол, Косите на Венера, Розов кварц и Тюркоаз!!!
77 см. Това е гигантът в нашето семейство. Получи се много красиво дърво с богата пъстра корона.

„ Нежност”

Тази нежност всъщност е другото голямо дърво,което съм правила-75см. Изработено е от мъниста и имаше честта да участва в благотворителен базар на Фондация „Искам Бебе”-гр.Варна.

„Великден”

Това ярко дръвче също е изработено от мъниста,а композицията от глина. Участваше в благотворителен великденски базар в ЦДГ „Крилатко- 44-град  Варна

тагове

Бонсай от естествени камъни (1)

Дърво на парите и богатството-7 чакри

 

Дърво на щастието

Кристали

Нежност

Нежност1

Седеф

Семейно щастие

Тюркоаз (1)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>