С РЕНЕТА СТОЯНОВА .

Аз вярвам в чистотата на разумните българи и в чистотата на душичките на моите ученици тъкачи на хоризонтален стан ! Надявам се на тях и им вървам, че може да продължат Пътят на занаятита “Тъкачество”,
Защо се надявам и защо вярвам ли ??? Най-малкият от момчетата Марин Маринов с неговата майка Ivanka Kostadinova събраха на части от добри съселяни вече цял СТАН и остава само да се купи 2-3 килограма основа, за да насновем и да започнат в техният дом да тъкат Маринчо, Ели Костадинова и Александра !
Също и най-голямата от учениците ми от Пловдив, Теодора Стефанова , ВЕЧЕ си купи СТАН и остава да насновем основата , за да затъче на него !
Щастлива съм , че в България още 5 хоризонтални стана на наши ученика с Божидар, отдавна ТЪКАТ чудните си творби на СТАН!
Благодаря на всички МайсторчЕта , малки и големи по възраст , за ученолюбието и умятностите и им вярвам, че наученото при нас в Школа Rene Art , ще им е в полезност и творчески подем !
За да ПРЕБЪДЕ нашата родина БЪЛГАРИЯ, са необходими и такива творци занаятчии, подобни на ТВОРЕЦЪТ ни Велик!
Аз си ги обичам от сърце и душа! Дерзайте и продължете Пътят ни с чичо Божидар!
Амин !
—————————————–
С обич Ренета Стоянова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>