ИНТЕРЕСНО БР.202

15 интересни факти, за които едва ли предполагате
Винаги е интересно да научиш нещо ново за себе си. Още по-интересно е откриването на мотивите и психологията скрити в начина по който човек се държи, изразява и действа.
Вижте тези 15 невероятни, но научно доказани психологически факти, които ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си и околните.
1.Ако създадете приятелство с някого, докато сте на възраст между 16 и 28, това приятелство ще продължи дълго.
2.Жените като цяло предпочитат мъже с по-дълбок и плътен глас. Подсъзнателно те ги възприемат като по-самоуверени и неагресивни.
3.Ако познавате човек, който дава доброи съвети, то той е изстрадал много.
4.Хората, които пишат грозно, обикновено са много интелигентни. Писането им не е перфектно, защото мисълта им е много бърза и изпреварва ръката.
5. Емоциите ни не се отразяват на начина, по който говорим. Обратното е вярно: начинът, по който комуникираме, може да се отрази на настроението ни.
6. Начинът, по който човек се отнася с обслужващия персонал (сервитьорки, продавачки) говори много за него.
7. Хората, които имат силно чувство за вина и угризения, разбират по-добре останалите.
8. Мъжете не са по-забавни от жените и нямат по-добро чувство за хумор. Те просто казват повече шеги и не се интересуват дали другите ги разбират.
 https://www.dnes.bg/mish-mash/2017/07/21/15-interesni-fakti-za-koito-edva-li-predpolagate.348083

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>