Мистериозен огромен череп на Атлант откриха в пещера! бр.212

 от Калинка Петрова 
skull
Тази феноменална находка възбудила разгорещени спорове за истинността на огромния човекоподобен череп на Атлант, открит в пещера в САЩ
Джей Ейч Портър притежавал ферма в близост до Североизточния квартал Каунти в Пенсилвания. Той живеел не далеч от мястото, където на брега на езерото железопътните релси пресичат линият границата на щата Ню Йорк.
skull

Огромен череп на Атлант откриха археолози

Портър решил да наеме няколко работници, които да използва, за да се разчисти пещерата, която се намира в близо до фермата му. На влизане в нея обаче, хората се натъкнали на купища кости. Десетки скелети били открити там. Портър и хората му веднага сигнализирали на властите и човешките останки били откарани в лаборатория на археолози, за да бъдат проучени.
Но какво било учудването на работниците, които се натъкнали на тези човешки останки. Те били с огромни размери като на гиганти, по всяка вероятност това са костите на древните Атланти. Мълвата за уникалната находка много скоро се разпространила из цялото селище. Местните поискали да видят тези скелети на свръхчовеци. Те предполагали, че останките са от войници, живели преди много векове на Земята.
Имало е версия, че тези скелети са от индиански войници, които са обитавали тези места. Но огромният размер на черепа, както и дължината на костите на краката са разсеяли тази теория.
Повече от 150 гигантски скелета са били ексхумирани и изследвани, а втората пещера, която се показала в дъното на първата, разкрила още по-щедри находки.
Учените, проучвали и анализирали костите на тези гигантски човекообразни същества, предполагат, че тези скелети са принадлежали на великани или Атланти, обитавали Земята преди стотици векове.
Гигантите са съществували

Гигантите са съществували

В интерес на истината и в Библията пише, че са живели гиганти, но не се знае дали става въпрос за чак толкова голяма височина. Според един източник на пророк на адвентистите от нашето време Елън Уайт, височината на първите хора е била до 4 метра. По времето на цар Давид е живял гигантът Голиат, който според описанието е бил висок 3 метра.
Имало е и други подобни на него, но за доста по-голяма височина е под съмнение дали не е някаква измама с техниката, за привличане на вниманието на обществеността. Но може и да е имало по изключение до няколко метра високи гиганти, които да са били мутанти. Гигантът от Патагония с две глави е доказано истински и е бил висок 3,5 метра, следователно е имало и други.
Обикновено атеистите имат интерес да не се знае за гигантите, защото това им оборва теорията, а с потвърждаването на истините от Библията, човек се приближава повече до Бога и до Неговите обещания за вечния живот в бъдещия свят.
https://www.chudesa.net/misteriozen-ogromen-cherep-na-atlant-otkriha-v-pestera/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>