НЕТУН НАВЛИЗА В ЗОДИЯ РИБИ БР.98

През 2012г. Нептун навлезе в зодиакалния знак Риби и ще пребивава там до март 2025г.
Това се тълкува като важно астрологично събитие, най-малко поради факта, че силата на тази планета ще нарасне многократно през това време, а и подобен транзит се случва веднъж на 165г.
Нептун се свързва с „духовното”, божествената любов”, силните емоционални преживявания, така че малко по малко и под влияние на различни събития, ние ще се насочваме към подобни теми, а в тях ще
се влага повече смисъл, ще играят по-голяма роля в живота ни.
Нептун отговаря за „колективната психика”, подсъзнанието и фантазиите, които в позитивен план ще ни насочат към прояви на съпричастност, състрадание и взаимо-помощ.
Децата родени през 2012г., 2013г. и 2014г. задължително ще притежават някакъв талант или поне ще умеят да претворяват мечтите си в реалност.
Може би това са бъдещи „гении”, които ще променят света с нов вид изкуство, уникални постижения в музика, кино и др.
Риби отговаря за химията и медицината, която получава допълнителни насоки, по-бързо развитие така, че не е изключено да разберем за някакъв „пробив” в тези области в края на 2014г. и началото на 2015г.,
Много хора ще развият способности като телепатия и ясновидство. Ще нарасне творческият потенциал на мнозина, който ще придобие реални измерения, особено при хората на изкуството. Това ще трансформира критериите и предпочитанията ни към музика, театър, литература и др.
В негативен план обаче, психиката ни става по-лабилна и податлива на влияния, различни внушения. Ще се размиват границите между морално и аморално, правилно и неправилно. Тенденцията ще се засили в края на 2014г. и ще предизвика сериозни „проверки” на ценностната ни система през 2015г. и 2016г. Тогава „изкушенията” или „заместителите” на щастие ще вземат връх над принципите, а допълнителните стимулиращи средства, като наркотици например, могат да придобият застрашителни размери.
Доста спекуланти или личности, които вярват, че „целта оправдава средствата” ще получат „временен имунитет”, ще придобият допълнителни сили и средства за манипулации.
Пазете се, като се придържате към догматични норми на поведение и утвърдени, доказани пътища за себе-осъществяване.
предоставил: Слави Павлов
тагове:Нептун, зодия риби

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>