Отвориха офертите за „Бунарджика“

 вижте кой ще работи на обекта за 2 милиона лева

Ще правят обезопасяване и укрепителни мероприятия на скални откоси и акведукти
„Драгиев и Ко“ са единствената фирма, подала документи по голямата обществена поръчка за хълм „Бунарджика“. Отварянето на офертите бе днес, а специална комисия има време до 12 октомври за разглеждане на документацията.
Фирмата трябва да извърши рекреация на алейна мрежа и съществуваща инженерна инфраструктура, осигуряване на достъпна среда, обезопасяване и укрепителни мероприятия на скални откоси и акведукти, осигуряване на съвременно ниво на обществено обслужване на парк „Бунарджика“.
Поръчката е за максимална сума от 2 милиона лева с ДДС, като половината от тях вече са  отпуснати на район „Централен“ от големия бюджет на Общината за 2018 година. Останалите 1 000 000 лева тепърва ще се търсят, затова е въведена клауза за отложено изпълнение.
Срокът на договора, който ще се подпише с изпълнителя е до 30 октомври догодина от момента на подписването му, а критерий за избор на изпълнител е оптимално съотношение между качество и цена.
https://dcnews.bg/otvoriha-ofertite-za-bunardzhika-vizhte-koy-shte-raboti-na-obekta-za-2-miliona-leva/#.W3wIQmpFyUw.facebook

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>