BOND гостува в “Треска в събота” преди концерта си в Пловдив

Момичетата от световноизвестния струнен квартет в специално интервю за Радио Пловдив
Бъдете с “Треска в събота” от 12.00 до 15.00 часа!
Автор: Детелина Петрова
„Най-важното е да не се ограничаваш. Трябва да правиш нови неща, да пишеш нова музика, да не се страхуваш да експериментираш и най-важното -  да се наслаждаваш на това, което правиш“ – думи на Eos Counsell от световноизвестния струнен квартет BOND в специално интервю за Радио Пловдив.
Tania DavisEos CounsellElspeth Hanson и Gay Yee Westerhoff  пристигат в България за два концерта – София (26.03.) и Пловдив (27.03.)
BOND са най-успешния и добре продаван струнен квартет в историята на музикалната индустрия. За 20-годишната си кариера момичетата са издали повече от 70 платинени и златни албума, продадени в над 4 млн копия в цял свят. Последният албум на групата е „Play“ от 2011 г.  
В момента BOND работят по нов материал, който предстои да излезе като албум. Те споделиха, че българската публика ще бъде първата, която ще чуе част от новите парчета, които ще бъдат включени в албума.
В близо 20 годишната си кариера BOND са свирили с редица известни музиканти сред които Luciano Pavarotti, Mark KnopflerStingBryan Adams, Jimmy Page… Изявявали са се на места като Айфеловата кула, Операта в Сидни, Олимпийския стадион в Берлин, Тайм Скуеар, Ню Йорк, Уолстрийт,Стадион „Птичето гнездо“ в Пекин, както пред една от Египетските пирамиди. 
Какво още споделиха момичетата за музиката си, за албумите, за юбилея, за незабравими срещи ще научите тази събота (23.03.) в предаването “Треска в събота” от интервюто на Детелина Петрова с тях .
„Много сме развълнувани да дойдем в България, елате да видите нашето шоу, ще си прекарате страхотно!“ – обещават от BOND.
http://bnr.bg/plovdiv/post/101096258/bond-gostuva-v-treska-v-sabota-predi-koncerta-si-v-plovdiv?fbclid=IwAR3-VViIAyrf4M5njsQmSVrRF-uaSzSyIMVy_1cPlGdeHDQg-OoYTeuz2K8

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>