Алея с декоративни дръвчета засадиха съдии и служители от Апелативен съд – Пловдив

Фиданките са закупени с лични средства от съдии и служители на съда
Алея с декоративни дръвчета засадиха магистрати и служители от Апелативен съд – Пловдив.  Те се включиха в инициативата за залесяване на територията на район „Тракия“, като допринесоха за създаване на зелена площ с детска площадка пред бл. 42.
Фиданките са закупени с лични средства от съдии и служители на съда. Това е поредната инициатива от Седмицата на отворените врати на Апелативен съд – Пловдив, посветена на Деня на Конституцията, юриста и съдебния служител и 140-тата годишнина от приемането на Търновската конституция.
Акцията по залесяване се превръща в  традиция, началото на която бе поставено миналата година, когато съдии и служители засадиха алея от чинари във връзка с честването на 20-годишнината от възстановяването на Апелативен съд – Пловдив.
Кметът на  район „Тракия“ Костадин Димитров поздрави съдиите и служителите за  идеята за залесяване на терена.
„За пореден път дадохме своя принос за това Пловдив да стане по-зелен град“, каза Магдалина Иванова – председател на Апелативен съд – Пловдив.
https://dcnews.bg/aleya-s-dekorativni-dravcheta-zasadiha-sadii-i-sluzhiteli-ot-apelativen-sad-plovdiv/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>