Гафове, които доказват, че перфектни сватби има само в киното бр.230

Сватбата е чудесно събитие, което запечатва любовта между двама човека.
Близки роднини и приятели пък дават всичко от себе си, за да направят още по-прекрасно събитието.
Понякога обаче… стават малки гафове, които със сигурност не са предвидени, но пък именно те добавят уникалност на щастливото семейно събиране.
Сватбеният ден е специален за всеки човек, никой не иска той да протече с някакви сериозни проблеми, които са свързани с организацията, самите гости или пък с някой от младоженците.
Ако обаче нещо такова се случи, то трябва да се опитаме да гледаме на нещата от тяхната смешна страна, защото почти винаги може да открием позитивното в нещо не особено приятно.
Дори на кралските особи може да изпитат неудобство по време на сватба. Миналата година на сватбата на принцеса  Юджини и Джак Бруксбанк не липсваха забавни моменти. 
Източник: Getty Images/Guliver
В деня на сватбата времето не беше особено… кралско.
Оказа се доста ветровито, което развали от пълното удоволствие на всички присъстващи, но пък даде доста “материал” на много медии. blush
Елегантно облечените дами изпитваха някои сериозни затруднения, защото повечето от тях се опитваха да се предпазят от неудобен момент, в който да им се види бельото. 
Вятърът не пощади херцогинята на Кейбридж, чиято красива цикламена рокля се развя, а Мидълтън се опита да я придържи, за да не се получи нещо като… онзи култов момент на Мерилин Монро.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/neudobni-svatbeni-gafove-zapechatani-na-snimki-6100944

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>