ЗАЩИТАТА

На 18 декември 2019 година в 10 часа, председателят на Съюз “Духовно възраждане- България” г-жа Мария Герасова и неговият секретар г- н Георги Караджов се явиха пред Експертен съвет по ТСУ към Община Пловдив.Г-жа Мария Герасова се изправи пред членовете на Експертен съвет, за да защити една част от проекта на Съюза “Улица Иван Вазов- Възраждане”- Изграждането на монумент  на консулствата, които са съществували до 1944 година в град Пловдив Предложението е да е близо до тротоара в градинката до Народна библиотека “Иван Вазов”. След продължителен дебат, членовете на Експертен съвет харесаха проекта и решиха да бъде предвижен по етапния ред. Последно да се внесе в Общински съвет.
20191125_184115 Монументът ще бъде с изправени ръце на горе, които ще държат книга, в която ще се четат консулствата- на два езика и улицата на която са се намирали.
Мария Герасова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>