Никола Тесла направи експеримент: „Успях да видя дновременно миналото настоящето и бъдещето“

  „Успях да видя едновременно миналото, настоящето и бъдещето“

Като изобретател, физик и механик-електрически инженер, Никола Тесла е един от най-големите промоутъри на търговската електроенергия. Работата му е в основата на съвременните знания, които имаме днес в областта на електричеството.Може би някои от вас вече знаят, но този известен физик беше особено луд по време на пътуване и разследването им, дори се опитваше да направи своя собствена кола за пътуване във времето. Той не само се опита, но също така твърди, че изобретението му е тотален успех, виждайки с него бъдещето, настоящето и миналото.

И не само той, включително Алберт Айнщайн, даде публика на вестник, в който твърди, че това пътуване до други времена е възможно. Тази работа предизвика мъка, но и учудване в научната общност.
Според някои сведения Никола прави откритие през 1895 г. и предполага, че пространството и времето могат да бъдат променени от магнитни полета. Откритие, което може да донесе някои обяснения за факта, че в някои експерименти на Никола са използвани радиочестоти.
Твърди се, че тези експерименти са довели до събитието във Филаделфия.
Филаделфийският експеримент е описан в легендите като успешното осъществяване на трансформацията на въпрос на подводница, наречен Eldridge USS, от видим в невидим за определен период от време.
САЩ отрекоха, че подобен експеримент би им се случвал винаги, когато имаха възможност. Възможно е Никола Тесла да е решил тази мистерия, все още непонятна за човека и до днес.
Никола Тесла беше гений. Ако не беше цензуриран, досега можеше да пътуваме между звездите.

https://alienstar.net/nikola-tesla-did-an-experiment-i-was-able-to-see-the-past-present-and-future-at-the-same-time/

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>