НЕЗЕМЕН

Дори най-материалистичните човешки общества често се „отнасят“ по звездното небе.Защото историята показва, че средствата за материално съществуване не могат да изчерпят потребностите на отделната личност.И най-меркантилното същество притежава нещо, наречено душа и себе оценка, често наричана съвест.Обикновено, те ни напомнят за себе си, във времена на тежки изпитания, когато парите не могат да оправят всичко.
И тогава ние, хората, започваме да търсим упование в други неща.Те трудно могат да бъдат ясно определени, но ги отнасяме към една слабо изследвана и непозната област- човешкия дух. Там често усещаме, че в нас се таят сили от „неземен“ произход.
  Били Майер – Уикипедия Billy Meier /Били Майер/1937-/ заема 9 -то място в класацията на най-влиятелните духовни фигури на Швейцария.Той е основател на, тъй наречената религия на извънземните- / свободната общност на интересуващите се от граничните, духовни и уфологични науки/.
Уфологията е науката, която се занимава с НЛО- неидентифицираните летящи обекти.
Доста хора са убедени,че неговите фотографии показват извънземен космически кораб, .Майер твърди, че е в редовни контакти с извънземни същества,които той нарича- Plejaren.
Той твърди ,че е седмото прераждане след 6 пророци общи за юдаизма,християнството и исляма-Енох, Илия, Исая, Йеремия, Исус и Мохамед.
Мнозина от скептиците и уфолозите,го определят като измамник и отхвърлят направените от него снимки на извънземни, като манипулирани.
Майер нарича евреите-цигани и пророкува, че те ще извършат бъдещи зверства….
Но въпреки всичко е признат за 9- тата най-влиятелна духовна фигура в историята на Швейцария…
Автор: Георги Караджов

 

 

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>