Мистерията на Вортексите бр.264

 вортекси
Космосът е необятен, мистериозен и непрестанно предлага на човечеството нови предизвикателства и въпроси за разрешаване.
Още от древни времена необятните космически мистерии се свързват с душевния свят на човека. Все повече проучвания се концентрират върху това, да открият ясна връзка между човешките чувства и поведение и космическото пространство. Вследствие на редица научни открития се открояват сходства между душевния свят на човека и галактическите явления.
Едно от тези мистични явления са вортексите. Ето какво представлява той:
Вортексът е спирала, която завихря съвкупност от земни и космически енергии, заедно с високи вибрации и светлина.
Вортексите са явления, представляващи две въртеливи спирали, които имат краища, въртящи се винаги в еднаква посока. Тези краища са свързани помежду си чрез дълга ос. Друга тяхна особеност е, че те могат да проявяват два типа на въртене.
Първият тип е наречен ляв вортекс. Принципът на този тип въртене се определя като женски. То е тясно свързано с приемането на женската енергия, която се закотвя и движи по посока на часовниковата стрелка.мистерията на вортексите
Вторият тип е десният вортекс, който се смята за мъжки принцип. Той е свързан с разпръскването и разпределението на мъжествената енергия по посока, обратна на часовниковата стрелка.
Накратко двата вида вортекси се смятат за посланици и покровители на двете противоположни енергии в живота – женствената и мъжествената.
Вярва се обаче, че всеки човек разполага с един естествен вортекс, който не се влияе от пола и енергията. Този вортекс е сърцето – мощният енергиен и космически център на всяко човешко създание.
Смята се, че вортексите имат функцията да служат като портали между различни измерения и времена. Те имат силата да подпомагат личностното развитие на човека, като му дават пътеводна светлина, която да го ръководи.
За да използвате енергията на вортекса, то трябва да помолите за небесно разрешение. За целта трябва да отправите мисловно молбата си и да изчакате отговора на тихо място. Докато изчаквате отговора, си визуализирайте златиста светлина, в която си представете, че се потапяте.
След това си представете енергиен портал между две измерения. Позволете на идващата светлина да обладае тялото и съзнанието ви, и разрешете новите усещания да нахлуят във вашата душа. По този начин вие установявате връзка с вортексите.
https://sanovnik.bg/n-124598-%D0%9C%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%92%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5
Таг мистерията вортексите

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>