Цивилизацията на лемурийците бр.267

Цивилизацията на лемурийците
Лемурийците са третата коренна раса. Счита се, че те са обитавали континент на име Лемурия, преди 18 млн. години. Тогава по-голямата част от сушата, която познаваме днес е била под вода. Америка, Европа и Африка са се намирали на дъното на океана. От днешна Азия е съществувала съвсем малка част. Около Екваторът се е простирал огромен континент, обхващащ голяма част от днешните Индийски и Тихи океан. Това е бил именно Лемурия.
За негови останки се считат части от днешните остров Мадагаскар, Австралия и Южна Америка и др. Расата на лемурийците е била раса на гиганти, които притежавали свръхчовешка сила. Тази сила им е помагала да се защитават от гигантски чудовища от Ксенозойския и Мезозойския период. За гигантските размери на лемурийците, свидетелстват статуи, които са открити на Великденския остров. Някои от тях са с височина 6-9 метра. Открити са и т.нар. мегалитни паметници на някои Тихоокеански острови и Южна Америка, които са най-поразителните паметници за тези великани.
Цивилизацията на лемурийците
Цветът на кожата на лемурийците е бил черен с нюанси към червено, челото е ниско и тясно, носът – сплеснат и широк, а челюстите са силно издадени напред. Интелектуалното им развитие не е било на много високо ниво, но въпреки това успяват да създадат развита цивилизация. Това е така, защото ръководители на тази раса са били напреднали същества – Посветени, които са били завършили своята еволюция в предходни епохи.
Основна задача на лемурийците била да усъвършенства и по-късно да се научи да използва и контролира физическото тяло, по начин съобразен с тези далечни времена. Съзнанието им е било насочено точно в тази насока. Този далечен наш прародител овладявал своето тяло успоредно с неговия двойник – етерното тяло. Лемурийците са се подчинявали най-вече на инстинкта за самосъхранение и продължаване на рода. Самосъзнанието им е слабо развито, подчинено на общото съзнание на племето и рода Притежавали са неясни ясновидски дарби, използвали са силата на низшата магия. В борбата за оцеляване лемурийците са развили агресивност. Силно развитият им полов нагон обаче довел до ексцесии и извращения.
След като расата на лемурийците достигнала своя апогей, последвало и западане. Континентът Лемурия бавно започнал да потъва, разрушен от вулкани, той бил залят от вълните, в резултат на земетресения и други природни фактори. Най-големият остатък от него е днешна Австралия.
https://sanovnik.bg/n-26729-%D0%A6%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D1%83%D1%80%D0%B8%D0%B9%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5
Таг цивилиацията, лемурийци

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>