7 НОЕМВРИ 1919 г. – НЬОЙСКИЯТ ДИКТАТ БР. 280

  – РАЗПОКЪСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!бр
На 27 ноември 1919 г. милиони българи остават извън пределите на България! Това, което се случва през 1919 г., е договорено предварително от Великите сили още преди Първата световна война. Целта е била да бъдат разделени земите на Днешна България, която е била и е опасност за геополитическите цели на Австрия, Германия, Русия, Англия, Франция! Да! Опасност! Ние, българите, сме създатели на първото държавно формирование още от края на ледниковата епоха – 15 000 г. Пр.Хр. Тук е прототипът на Ерусалим и Израел( “Изида, Ра, Бог-Син” – Свещената земя на Слънчевите хора – сияйните – т.е. Българите)! Подготовката за разделянето на Българските земи в историко-географската област ” Македония” се започна още 1914 г. Не случайно фашизоидният сръбски терорист убива Франц Фердинанд в Сараево, за да започне Първата световна война, финансирана от банкери, работещи за световните Финансов и Промишлен капитал! Целта е била преразпределение на териториите на влияние на Германия, Англия и Франция! Така по този начин България е губеща без да има загубена война!
Мислете , българи! Днес България се намира на същото положение! Наша е отговоността да опазим националната си сигурност и идентичност! Умишлено фашизоидни структури се опитват да вкарат България във война с Руската федерация! Не забравяйте, че ние сме в основата на генната банка на Руската федерация и Украйна! Ние трябваше да бъдем умиротворител между тези два народа от древнобългарски произход! Аспектите в геополитически план се очертават с опасност за България! Не трябва да се позволява повече да се изнася оръжие за никакви военни действия срещу никакви държави! Образовайте се, обединявайте се или ни чака още по-лошо време – възможно е много скоро да се създаде плацдарм и за фалшиви етнически вражди срещу нас, благодарение на нескопосаната политическа класа! А това може да доведе до поредното преразпределение на териториите на България!
Да живее България
Публикация: Иван Тренев

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>