ЖИВОТНОВЪДИ СЪЗДАЛИ КОТКИ, КОИТО ПРИЛИЧАТ НА ВЪРКОЛАЦИ БР.101

и се държат като кучета  

Заводчики вывели котов, выглядящих как оборотни и ведущих себя как собаки

Селекционерите на Тенеси създадоха нова порода котка със свръхестествени елементи.
Породата Lykoi има външен вид  на върколак , но се държи по-скоро като куче. Във връзка с генетична мутация на вътрешния късокосместа котка , Lykoi е без коса около очите , носа, ушите и муцуната , което му придава вид на върколак .

2

Името  Breed се превежда от гръцки като “котка – вълк. ” Всички останали части са покрити с кожа  и тялото е удължено. Според официалния сайт на породата , ” котките обичат да ловуват из къщата , и улавят на малки животни. Те се притесняват от непознати, но бързо се  отпускат и  намират общ език с тях. ” В създаването на тази порода  няма човешка намеса. Нейният   геном е естествена мутация.

1

Животновъдите могат само да го развиват .   Гоби , съпругата му Бритни и Patty Томас  са открили първите две котенца , и започнали да отглеждат породата. Ние трябваше да се увери , че котенцата са здрави и нямат генетични заболявания. Дерматолозите остават учудени от странния им скалп . Lykoi може дори да бъде плешив . Въпреки, че тестовете са показали, че това не е сфинкс . Сърдечни проблеми при котките също не са намерени. Те бяха абсолютно здрави.

4

Сега породата е много популярна . Много хора искат да имат коте върколак . И въпреки, че той изглежда доста страшно, но не е като другите котки. Животновъдите  са затрупани с искания за котета от  тази порода .

5

6

7

8

предоставила: Яна Тодорова

тагове: животновъди, създали, котки, върколаци

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>