Category Archives: СРЕИЩИ С НЕОБЯТНОТО

ОТЗИВИТЕ

Престраших се най- сетне да пусна този   материал.   Читателите познават Мария Герасова като журналист, писател и главен редактор на вестник Сияние. Но всичко започна с моята клинична смърт. В случая получих нова  трансформация и ето ме сега.

Това са отзивите на хора, които са потърсили моята помощ. Не обичам да коментирам за себе си, затова се постарах, те сами да говорят.

Мария Герасова

МИСЪЛТА Е ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ЛЕКУВА.  ВСЯКА БОЛКА ОТЕКВА В МЕН. УСМИВКАТА НА ИЗЦЕЛЕНИТЕ Е МОЕТО ЩАСТИЕ.

ГИНКА ВАНЧОВСКА- с. БУТАН

Шест години страдах от Паркинсон. Дясната ми ръка трепереше, беше свита в китката, неподвижна. Също десният ми крак много трепереше, спъвах се, не теглеше. След няколко сеанса при госпожа Мария Герасова от Пловдив, днес съм здрава. И кракът ми и ръката ми са в нормално състояние.

ЙОНКА КАМЕНОПОЛСКА- с. БУТАН

Бях ослепяла и така изкарах зимата. През пролетта влязох в градината да плевя, но вместо плевели, оскубала съм картофите. Не виждах числата на телефона. Присъствах на сеансите на Мария Герасова и вече гледам. Съвсем ясно виждам букви и цифри, чета спокойно.

ДИАНА ПЕТРОВА- с. БУТАН

Получих кръвоизлив на дясното око, следствие хроничен конюнктивит. Лекуваха ме две години с капки. Явих се на сеансите на госпожа Мария Герасова Окото ми заздравя, избягнах опасността да получа перде.

 СПАСКА ПЕТКОВА- с. ГЛОЖЕНЕ

Искам да споделя своята радост, че преди две години бях обречена на гибел и по- точно бях жив труп с дископатия, и двустранна коксартроза. Много снимки, много изследвания и опити бяха приложени върху мен от традиционната медицина. Заплануваха ме за операция, но не ме повикаха. За щастие, тук дойде госпожа Мария Герасова от Пловдив и успя да ме изправи на крака след третия лечебен сеанс. Болките ми намаляха, краката ми започнаха да се усещат, след седмия сеанс вече се движа сама и върша цялата кухненска работа. Грижа се за четиричленното си семейство.

Скъпи  приятели, вие, които страдате! Не се отчайвайте! Потърсете навреме Мария, за да ви помогне. Пожелавам и дълги, дълги години живот и здраве.

 ИВАН ОРТАКОВ – ВЕЛИНГРАД

От хората научих за госпожа Мария Герасова и веднага я потърсих. Не можех да говоря и не поемах абсолютно никаква храна. Тя ме прегледа и ми приписа билки, с които трябваше да правя гаргара. О, чудо, още на втория ден започнах да говоря и вече поемам храна, Много благодаря на тази добра жена, която ми помогна в най-тежкият момент.

АЛЕКСИ КРЪСТЕВ- ВАРНА

Направиха ми преглед и констатираха камък в левия уретер, който можеше да се отстрани само с операция.

Благодарение на госпожа Мария Герасова се отървах от скалпела. След седем сеанса, камъка се разби и го изхвърлих на песъчинки.

Моите благодарности са безкрайни. Желая на госпожа Герасова, все така дълго да помага на хората. Благодаря, че има все още такива хора като нея.

 НЕЛИ ИВАНОВА- ПЛОВДИВ

Едва ли може да се изкаже с думи, благодарността ми към тази жена. След много тежко раждане с вакуум, бебето ми имаше кръвоизлив в мозъка. След седем сеанса при госпожа Герасова, бяхме на контролен преглед в болницата и самите лекари бяха изумени от състоянието на сина ми. Намериха всичко напълно нормално, без никакви отклонения.

Ще бъда задължена цял живот на госпожа Герасова.

Настана време, коато трябвада бъде поставено началото на новата клиника по ОБЕДИНЕНА МЕДИЦИНА.

СЕЩА С КИРИЛ ФИЛОСОФ

Беше 12.ІХ.1991 година, 15:15 часа. Почувствах силни вибрации. Телепатично получих покана да взема лист и химикал. Изпълних поканата и седнах на дивана, напълно релаксирана. Взех химикала и започнах да пиша.
- Аз съм Кирил Философ – започна невидимият. Питай каквото те интересува, аз ще ти отговарям!
- Как се нарича нашето тяло? – питам аз.
- Духовно тяло в плът.
- Къде отива след смъртта?
- Смърт няма, има ново раждане.
- Кое е това ново раждане?
- Раждането на етерната материя.
- Коя е тази материя?
- Духовната, чрез мисълта и усъвършенстването на духа.
- Къде отива етерната материя, която се ражда?
- В йонизиращия слой.
- Кой е този йонизиращ слой?
- Между молекулите и атомите на човешката мисъл.
- Могат ли да се виждат с човешко око?
- Могат само от хора, с духовен мироглед. Ти ги виждаш.
- Вярно ли е, че човешката мисъл е бацил за етерната материя?
- Да. Така е. Подобно вирус.
- Всеки човек след материалната си смърт и с новата си етерна материя как продължава да просъществува?
- Как ли? Да върви по стъпалата на съвършенството, за да стигне до Бога.
Вибрациите вече не се чувстват. Ръката ми спира да пише.
 Мария Герасова

Част от моята книга “Истините за живота”

МОЯТ ЖИВОТ, МОЕ ВЕРУЮ
” Отвори душата си към хората -
ще намериш път към сърцата им”
Посвещавам на теб, скъпи приятелю, своето откровение. Искам да оставя част от себе си и моя Бог в тази книга. Сърцето ми струи като извор, за да измие всичко нечисто, останало в душата ти.
Любя те Човеко мой, с цялото си сърце. Нека истината за един Макрокосмос и Микрокосмос стигнат до теб! Истината, дадена от Духовните учители.
Светлина да озари погледа ти и твоята мисъл се превърне в птичка, за дитне там, където е истинското й гнездо!
Бог е в мен, край мен и около мен. Моят Бог е Свободата, Истината и Чистотата. Три лъча Светлина, които обединени дават Правда. Сърцето ми е в твоите ръце и тупти с ритъма на цялата Вселена. Кой може да го спре? Всичко е Вечност, един кръговрат, един Космос, едно начало без край. Върху това начало се замислям. Кой, кога и защо? Няма покой сърцето ми. Превръщам се в огън и търся, търся, търся… В пламък, който никога няма да угасне. Жадувам за онзи сияен връх, който се нарича Мъдрост. За онзи висш Разум, който ни учи да бъдем Добри и Истинни.
Падам на колене пред теб и се моля:
“Бори се да възтържествува Истината, Свободата и Любовта, в името на Доброто!
Може да бъде изображение с книга
 
Времето течеше. Годините минаваха. На тридесет годишна възраст, се появи с цялото си величие пред мен. Един материализиран образ, според моите представи. Облечен в бяла мантия, на преклонна възраст, с бяла брада и посребрена коса.
 • Стана чудо, за което не бях мислила. По необясним начин, в будно състояние, аз се намерих на Бачковския манастир. Посрещна ме монах, в коридор от колонада. Стигнахме пред ниска, колкото ръста ми врата. Тя се отвори сама и аз влязох. Монахът остана отвън. Изненада. Беше огромна, светла зала. Но къде е олтарът, иконите и нито една свещ? Много белота и мраморен под. Тръгнах. Стъпките ми бяха бавни, кънтящи и приглушаваха ушите ми. Вървях, вървях, сякаш нямаше край. За малко да се сблъскам с бялата, варосана стена. Невероятно!
  Появи се кафява, дървена рамка, колкото големината на вратата. От нея слезе Той – Беловласият Старец, сияещ от светлина. Очите му искряха от любов, а словото Му нежно, галеше душата. Беловласият Старец с лъчезарната усмивка – така Го нарекох.
  По тялото ми пролазиха тръпки на щастие. Коленичих пред Него. Исках да целуна нозете Му. Той постави ласкаво десница върху рамото ми и ме накара да стана. Разговорът беше мисловен и лесно разбираем. Да, нямаше грешка! Пред мен бе Бащата на Вселената и аз трябваше да давам равносметка за своите деяния. Първото, което ми беше на ум да кажа:” Господи, аз съм толкова грешна, че не съм достойна дори да целуна нозете Ти!”
  - Стани чедо! – каза Той. Виждаш ли това? – и посочи към себе си. То се нарича Тяло на Славата. Ти можеш да го притежаваш. Готова ли си да дадеш живота си в името на Доброто?
  И аз задавам същия въпрос на теб, приятелю: „Готов ли си?” Знай, за Него е необходима сила, твърдост и воля. Пълно себеотричане, целеустременост и всеотдайност. Ако Го пожелаеш – тръгни! Не се жали! Нямаш право де се връщаш назад, защото там са тълпите, които носят тежък товар. Те навярно не желаят да Го имат, може би?…
  Виждаш ли Го? То сияе. Трябва да Го заслужиш с много работа и труд! Ти си на път.
  Мисли, много мисли! Това сияние те кара винаги да бъдеш нащрек. То може да те озари и Тялото да бъде твое. От теб зависи.
  И Старецът продължи:
  - Стани чедо! – този израз ми беше втълпен. Кажи три свои желания!
  - Но те са много, Господи.
  Той настояваше да кажа само три от тях. По същия начин мисловно Му отговорих и тръгнахме по обратния път. Моите желания не ще споделя с теб, но за тях, той изрече следното:
  - За първото ще ми дадеш химикал!
  И наново тръгнахме По средата на залата се появи катедра и Старецът застана зад вея. В лявата страна върху й, се виждаше чаша с бистра вода.
  - А за второто – продължи Той. Един литър троянска ракия, ще я поставиш в пет литрова дамаджана!
  Катедрата изчезна, както беше се появила и ние продължихме към вратата. Близо до нея се спряхме и Той извади бял лист, на който пишеше нещо. Прочете няколко имена, между които Елена – името на моята дъщеря. Тогава тя беше на десет години.
  - А за третото…
  И в този момент, перпендикулярно във въздуха се появи рокля, в масленозелен цвят, с платка, тесни ръкави и леко в трапец. Сякаш беше определена за мене.
  - И трябва да я оставиш на чудотворната икона в манастира, а тя е на Богородица.
  През това време чух гласа на майка ми:
  - Мимо, няма ли да ставаОтворих очи и всичко изчезна. Не можах да изляза от залата. Разказах всичко на майка си и я упрекнах, че не ми даде да изляза навън. Още същия ден тръгнах да изпълнявам молбата на Стареца. Не искам да споделям за трудностите, за обиколките из Пловдивските улици. Накрая намерих плата в магазина, срещу Централни хали. Троянска ракия не можехме да намерим. Един ден съпругът ми донесе, като твърдеше, че е от този край, но дали е такава, не беше сигурен. Не знаех какво да правя. Помолих се за съновидение, да ми кажат, мога ли да занеса тази ракия? Вечерта сънувам. Намирам се в хола и върху масата, празна, стъклена, петлитрова дамаджана. Наливам ракията и тя се превръща в червено вино. Сутринта станах и казах на майка ми:
  - Можем да я занесем, защото червеното вино показва, че е същата, която търсим.
  Тръгнахме към манастира и изпълнихме поръчението на Стареца. Беше ми леко на

От книгата Истините на живота

 Разбира се. Мислите имат свои елементи, които се реят в етера. Етер, значи въздух, пространство. Той е наситен с различни енергии, наречени елементи. Това е вашият Астрален или мисловен свят. Те са елементи на желания, недоброжелания, идеи, частици от неизпълнение обещания, които са основа на вашето съвремие.и се материализират в мухи, които непрекъснато ви пречат. Има и форми на отмъщение. Те се материализират в комари. Елементи на неудовлетворение, закани, лъжи, заклинания (клетви), които се материализират в оси и непрекъснато ви жилят. Забележете как във вашият дом е тихо и изведнъж се появява някой муха, която кръжи и започва да ви пречи и нервира? Това значи е влязла нечиста мисъл у вас, а нейният притежател се намира на друго място. За мисълта няма прегради, както ти казах. Тя се движи със скоростта на мигновението и отива към мястото на предназначението си. Ако за теб в един момент мислят много хора с не добро мисълта те намира и започва да те притиска. Кръжи в дома ти, както и мухите, които се материализират.- Ето каква била работата?- Така е. Вие непрекъснато отправяте клетви, лъжете, отмъщавате си. Сами си материализирате животинките на вашия Ноев ковчег. Н – нещо, О – обединяващо, Е- единната, В – Вселена, ковчег е мисъл – форма, която е градежа на вашата Карма. Търсите го материализиран, а той е сред вас, във вашето пространство. Ной – значи Н – нещо, О – обединяващо, Й – безкрая.Трябва да знаете, че нищо не остава в това пространство. То се материализира. Колкото повече желаете дадено нещо, изграждате мисъл-форма чиято субстанция е етерна. От силното желание се завишава градуса на мисловната енергия, следствие това се предизвикват вихри, които го охлаждат. От там се сгъстява пространството между молекулите и атомите и на лице е сгъстена материя.- Това ще рече, Учителю, че в двата случая имаме енергия, но в първия – разредена, във втория – сгъстена.- Да, Мария. Етерната субстанция или енергия е първична. Ако се материализира, тя може да се превърне в друг вид – да се сгъсти или разреди, според ъгъла на вашето виждане.- Учителю, би ли ми казал, какво представлява времето?- Времето с неговата троичност – минало, настояще, бъдеще, има само едно измерение – настояще. Останалото е спомен или една неизвестност, която говори за вашето съществуване.Понасям се с него в пространството и се приобщавам към всеобщия полет на звездите.Време, Живот и Вечност. Вяра, Надежда и Любов – вплели троична десница в безкрайната Вселена. И пак Време, свързано с движението, пространството и човешкото съзнание. Преминало през онова съзнание на хилядите мислители, получава своята характеристика. То е пътеводна звезда към безкрая. Една одухотворена субстанция, която обгръща цялата Вселена. Барометър, сочещ пътя, който трябва да извървим. Един голям Учител и организатор, изграждащ нашия самоконтрол и самодисциплина, в този свят на хаос.С духа, времето се слива с полета на птичето ято, отлитащо към далечни страни, за да даде храна на странстващата душа.В пространството, то е неизчерпаем източник на енергия, която ни зарежда в очакване на трепетната минута, за нещо по-добро и красиво.Времето е Вечното колело на Живот – без начало и без крайавтор Мария Гераова / Мари Шуан/

ПЕРАЖДАНЕТО

- Когато говорим за прераждане – прекъсва ме Исус, не можем да не споменем животът на духовното тяло. То прониква навсякъде. Има способност да се удължава и смалява.
- Учителю, когато съм в земното си тяло, съм виждала различни светлинни форми. Веднъж преглеждах една болна жена. В нейното тяло беше вграден образа на нейния съпруг. Дори пожела да му направи баница с овче сирене, което най-много обичал. Жената потвърди, че когато бил жив, най-много обичал тази баница. След това тялото му започна да избледнява. Формата му придоби вретено, което все повече и повече изтъняваше пред очите ми и се сля с ефира.
- Когато се движи в ефира – продължава Исус, светлинното или мисловно-чувственото тяло при преминаване през прегради, може да променя формата си. В случая, то е било в стая с преграда и затова е било необходимо да намери място, от което да излезе.
- Но аз съм виждала и други форми на светлинни тела, като ембрион, кръг, нишка, лъч, неправилна форма и различни други.
от книгата Истините за живота
Мари Шуан

СРЕЩАТА МИ С БАБА ВАНГА

Срещата ми с баба Ванга
- Моля, представете се пред читателите на вестник “Сияние!” – Казвам се Станка Иванова, от град Стара Загора. – Разкажете за нещо, което е променило вашето виждане в живота? – Искам да контактувам с хора, които се интересуват от парапсихология, извънземни и най-вече от баба Ванга. Това са природни явления. За мене са физика, химия и география. – Кажете, как сте стигнали до тези истини? Чрез някой, който ви се явил, чрез духовните учители, или по някакъв канал получавате информация? – Противно на учените, искам да кажа, че тия неща съществуват, тъй като енергията, или силата, която ме владее, е от много отдавна, може би от малка. През 1968 година, пътувахме с един човек от Колю Ганчево, по пътя Казанлък- Стара Загора. Минавахме магистралата. Той видя и ми показа летящо, светещо тяло, което кръжеше на метър от нас. От тогава се случиха много неща с мен. Да дойдат и отрекат учените, и да ми пояснят, как видях седем медеца назад, убийството на майка ми- убиецът и с маска на смърт. Той ми каза: -Здравей! И аз – Здравей, но не те познавам. – Не ме познаваш ли?- и се усмихна. -Откъде да те познавам? Никога не съм те виждала. Пред очите ми беше череп, без месо, като рентгенова снимка. Вестник „Сияние” 2 брой 3 След това през 1961-62 година- случаят с баба Ванга на Рупите. Когато влязох при нея, не виждах лицето и, а само едно светло кълбо и се чу нещо като късо съединение, като електрически ток. Видях я само до шията. От кълбото се излъчваха спираловидни вълни, които се блъснаха в стената със сила. Чувах в главата си. Баба Ванга направи едно непривично движение. Жената, която я придружаваше, дори не разбра. Баба Ванга влезе в стаята и се загледа пет минути. Аз седнах и нещо започна да ме пипа по лявата половина на главата. Това бяха три пръста и една топла длан, но подобно само топлина. Трите пръста продължиха да ме пипат и изведнъж, аз ослепях. Не знам колко време беше минало. Когато прогледнах видях, че съм на Рупите. Но не си спомних, какво исках да питам баба Ванга. Започнах да се наблюдавам. Задавах си въпроса: “Коя съм? Как се казвам? Откъде съм?” Това, сякаш беше на касета, която спря до тук. Чувствах все още топлината върху себе си и чух: – Влизате в подсъзнателно ниво. Когато се опомних, баба Ванга ми задаваше някакъв въпрос. Тогава дойде топлината отгоре. Гледам баба Ванга, стои спокойно. В същият момент се появи жена. Исках да говоря, но никой не даваше. Когато исках да видя жената, никой на даваше да я видя. Баба Ванга ми казва, че е Света Петка. След това видях тяло, без глава. Челюстта правеше механично движение. Чувах, зъбите ми започнаха да тракат. Значи, някой искаше да ми каже, че съм робот и правя механични движения. Че могат да вършат всичко с нас. Че искат да усъвършенстват човека, за да има повече сиво вещество, да разсъждава и разговаря. Мъчат се да разговарят с нас. След като жената се махна, започнах отначало. Рубриката се води от МАГИ Срещата ми с баба Ванга – Моля, представете се пред читателите на вестник “Сияние!” – Казвам се Станка Иванова, от град Стара Загора. – Разкажете за нещо, което е променило вашето виждане в живота? – Искам да контактувам с хора, които се интересуват от парапсихология, извънземни и най-вече от баба Ванга. Това са природни явления. За мене са физика, химия и география. – Кажете, как сте стигнали до тези истини? Чрез някой, който ви се явил, чрез духовните учители, или по някакъв канал получавате информация? – Противно на учените, искам да кажа, че тия неща съществуват, тъй като енергията, или силата, която ме владее, е от много отдавна, може би от малка. През 1968 година, пътувахме с един човек от Колю Ганчево, по пътя Казанлък- Стара Загора. Минавахме магистралата. Той видя и ми показа летящо, светещо тяло, което кръжеше на метър от нас. От тогава се случиха много неща с мен. Да дойдат и отрекат учените, и да ми пояснят, как видях седем медеца назад, убийството на майка ми- убиецът и с маска на смърт. Той ми каза: -Здравей! И аз – Здравей, но не те познавам. – Не ме познаваш ли?- и се усмихна. -Откъде да те познавам? Никога не съм те виждала. Пред очите ми беше череп, без месо, като рентгенова снимка. Вестник „Сияние” 2 брой 3 След това през 1961-62 година- случаят с баба Ванга на Рупите. Когато влязох при нея, не виждах лицето и, а само едно светло кълбо и се чу нещо като късо съединение, като електрически ток. Видях я само до шията. От кълбото се излъчваха спираловидни вълни, които се блъснаха в стената със сила. Чувах в главата си. Баба Ванга направи едно непривично движение. Жената, която я придружаваше, дори не разбра. Баба Ванга влезе в стаята и се загледа пет минути. Аз седнах и нещо започна да ме пипа по лявата половина на главата. Това бяха три пръста и една топла длан, но подобно само топлина. Трите пръста продължиха да ме пипат и изведнъж, аз ослепях. Не знам колко време беше минало. Когато прогледнах видях, че съм на Рупите. Но не си спомних, какво исках да питам баба Ванга. Започнах да се наблюдавам. Задавах си въпроса: “Коя съм? Как се казвам? Откъде съм?” Това, сякаш беше на касета, която спря до тук. Чувствах все още топлината върху себе си и чух: – Влизате в подсъзнателно ниво. Когато се опомних, баба Ванга ми задаваше някакъв въпрос. Тогава дойде топлината отгоре. Гледам баба Ванга, стои спокойно. В същият момент се появи жена. Исках да говоря, но никой не даваше. Когато исках да видя жената, никой на даваше да я видя. Баба Ванга ми казва, че е Света Петка. След това видях тяло, без глава. Челюстта правеше механично движение. Чувах, зъбите ми започнаха да тракат. Значи, някой искаше да ми каже, че съм робот и правя механични движения. Че могат да вършат всичко с нас. Че искат да усъвършенстват човека, за да има повече сиво вещество, да разсъждава и разговаря. Мъчат се да разговарят с нас. След като жената се махна, започнах отначало. Рубриката се води от МАГИ Може да задавате въпроси и на Маги. Тук може да намери място този читател, който ще сподели с нас за явления, свързани с парапсихологията, необятното и незримото.

Тук  може да намери място този читател, който ще сподели с нас за явления, свързани с парапсихологията, необятното и незримото.

Мария ще ви отговори