Category Archives: Здраве

Как да се предпазим от негативна енергия

Как да се предпазим от негативна енергия

В нашия свят сме заобиколени от много негативна енергия. За съжаление в съвремието ни властва негативното. Депресията може да ни погълне без дори да се усетим. Всеки човек трябва да се бори с обграждащата го негативна енергия и да се старае да живее живота си в хармония със себе си.
По-често отрицателната енергия се явява като вибрации и се поема от едно лице, група хора или определени ситуации. Замислете се откъде може да е дошла тя, за да намерите и по-скоро защита.
Отрицателни приказки – хора, които само се оплакват от проблеми, лични или дори световни. Обръщат внимание само на отрицателната страна на живота, изваждат всеки болезнен детайл. Опитайте се да не им обръщате внимание, пуснете си музика и мислете за нещо приятно.
Страхът носи най-негативната енергия. Дали е икономически, здравословен или друг вид страх, трябва да се правят опити за справянето с него. Отърсването от него не е лесна работа, може дори да се наложи посещение при психоаналитик. Дръжте настрани лошата енергия на страха, носете кварцов кристал в джоба си или около врата си.
Зломислещите хора – тъкмо ви се оправят нещата и изведнъж всичко се обърква. Захващате се с нещо, а то се проваля. Вярвате или не, има хора, които влияят точно по този начин. Защитете се чрез свещ, лампа или дори цигара. Тези хора не обичат светлина. Мислете си за слънцето, докато говорите с тях.
Хора, които вечно се оплакват – без значение какво сте постигнали, този тип хора ще омаловажат постиженията ви и, ще ви накарат да се чувствате като неудачник. Дръжте лошите духове[ настрани с молитва. В съвременния свят, [молитва в офиса няма да е добре приета, затова се помолете наум. Ако общувате с вечно оплакващи се хора, прекъсвайте ги, не им позволявайте да ви напълнят със своята отрова.
Вечните жертви – дори не ги приемайте в дома си.
Хора, които вменяват чувство за вина – златото символизира три неща, които тези хора мразят. Това са лукс, простота и използването на собствените ръце за постигане на успех.
 https://sanovnik.bg/n-26645-%D0%9A%D0%B0%D0%BA_%D0%B4%D0%B0_%D1%81%D0%B5_%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%BC_%D0%BE%D1%82_%D0%BD%D0%B5%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F
Таг негативна,, енергия, предпазим

ОТЗИВИТЕ

Престраших се най- сетне да пусна този   материал.   Читателите познават Мария Герасова като журналист, писател и главен редактор на вестник Сияние. Но всичко започна с моята клинична смърт. В случая получих нова  трансформация и ето ме сега.

Това са отзивите на хора, които са потърсили моята помощ. Не обичам да коментирам за себе си, затова се постарах, те сами да говорят.

Мария Герасова

МИСЪЛТА Е ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ЛЕКУВА.  ВСЯКА БОЛКА ОТЕКВА В МЕН. УСМИВКАТА НА ИЗЦЕЛЕНИТЕ Е МОЕТО ЩАСТИЕ.

ГИНКА ВАНЧОВСКА- с. БУТАН

Шест години страдах от Паркинсон. Дясната ми ръка трепереше, беше свита в китката, неподвижна. Също десният ми крак много трепереше, спъвах се, не теглеше. След няколко сеанса при госпожа Мария Герасова от Пловдив, днес съм здрава. И кракът ми и ръката ми са в нормално състояние.

ЙОНКА КАМЕНОПОЛСКА- с. БУТАН

Бях ослепяла и така изкарах зимата. През пролетта влязох в градината да плевя, но вместо плевели, оскубала съм картофите. Не виждах числата на телефона. Присъствах на сеансите на Мария Герасова и вече гледам. Съвсем ясно виждам букви и цифри, чета спокойно.

ДИАНА ПЕТРОВА- с. БУТАН

Получих кръвоизлив на дясното око, следствие хроничен конюнктивит. Лекуваха ме две години с капки. Явих се на сеансите на госпожа Мария Герасова Окото ми заздравя, избягнах опасността да получа перде.

 СПАСКА ПЕТКОВА- с. ГЛОЖЕНЕ

Искам да споделя своята радост, че преди две години бях обречена на гибел и по- точно бях жив труп с дископатия, и двустранна коксартроза. Много снимки, много изследвания и опити бяха приложени върху мен от традиционната медицина. Заплануваха ме за операция, но не ме повикаха. За щастие, тук дойде госпожа Мария Герасова от Пловдив и успя да ме изправи на крака след третия лечебен сеанс. Болките ми намаляха, краката ми започнаха да се усещат, след седмия сеанс вече се движа сама и върша цялата кухненска работа. Грижа се за четиричленното си семейство.

Скъпи  приятели, вие, които страдате! Не се отчайвайте! Потърсете навреме Мария, за да ви помогне. Пожелавам и дълги, дълги години живот и здраве.

 ИВАН ОРТАКОВ – ВЕЛИНГРАД

От хората научих за госпожа Мария Герасова и веднага я потърсих. Не можех да говоря и не поемах абсолютно никаква храна. Тя ме прегледа и ми приписа билки, с които трябваше да правя гаргара. О, чудо, още на втория ден започнах да говоря и вече поемам храна, Много благодаря на тази добра жена, която ми помогна в най-тежкият момент.

АЛЕКСИ КРЪСТЕВ- ВАРНА

Направиха ми преглед и констатираха камък в левия уретер, който можеше да се отстрани само с операция.

Благодарение на госпожа Мария Герасова се отървах от скалпела. След седем сеанса, камъка се разби и го изхвърлих на песъчинки.

Моите благодарности са безкрайни. Желая на госпожа Герасова, все така дълго да помага на хората. Благодаря, че има все още такива хора като нея.

 НЕЛИ ИВАНОВА- ПЛОВДИВ

Едва ли може да се изкаже с думи, благодарността ми към тази жена. След много тежко раждане с вакуум, бебето ми имаше кръвоизлив в мозъка. След седем сеанса при госпожа Герасова, бяхме на контролен преглед в болницата и самите лекари бяха изумени от състоянието на сина ми. Намериха всичко напълно нормално, без никакви отклонения.

Ще бъда задължена цял живот на госпожа Герасова.

Настана време, коато трябвада бъде поставено началото на новата клиника по ОБЕДИНЕНА МЕДИЦИНА.