НАЙ- ОПАСНИТЕ ФЕТИШИ БР.110

Попаднах случайно на този материал. Потресе ме. До какво стигна светът и хората в него Затова решех ад го публикувам
Най-извратените и опасни фетиши [част първа]

Снимка: Dreamstime

Някои хора имат много странни предпочитания в леглото. По принцип всичко е разрешено по време на секс, стига и двамата партньори да са съгласни. Все пак той е, за да доставя удоволствие, а не за да кара някого да се чувства неловко или дискомфортно.

Повечето хора си имат своите предпочитания в леглото, а някои дори си имат фетиши – някои са що-годе нормални, но други определено са странни и поставят под съмнение психическото състояние на човека. Вижте кои са най-фрапантните и смахнати фетиши, с които може да се сблъскате:

Дендрофилия – при този вид фетиш хората се възбуждат от дървета. Затова се оглеждайте, когато се разхождате в гората или в планината. Напълно възможно е да срещнете човек, който се търка в някое дърво и видимо изпитва удоволствие от това.

Хибристофилия – това най-често са жени, които се възбуждат от престъпници. Затова и има толкова много дами, които са склонни да се оженят за мъж, който се намира зад решетките. Някои от тях нарочно извършват сериозни престъпления, за да може да се озоват в затвора и да съжителстват със стотици опасни хора.

Окулолинктус – тези хора изпитват огромно удоволствие и се възбуждат, когато лижат очната ябълка на партньора си или някой лиже тяхната.

Омораши – някои се възбуждат от хора с пълни пикочни мехури. Да, това определено не е нещо нормално, но всеки с вкуса си. Интересното е, че тези хора си падат по жени, на които им се пишка и това им е напълно достатъчно. Те дори не правят секс с тях. Често задоволяват потребностите си, като си наемат актриси, които играят, че им се пишка адски много. Колкото по-реалистично се справят с ролята, толкова по-възбудени са техните клиенти.

Вампиризъм и автовампиризъм – при него хората изпитват наслада от вида и вкуса на кръвта. При автовампиризма човек се възбужда, представяйки си, че е вампир и смуче чужда кръв. За появата на този фетиш със сигурност са допринесли десетките филми с вампири, особено така известната сага „Здрач“, по която са луди доста тийнейджъри.

Симфорофилия – хората, които имат този фетиш, изпитват сексуално удоволствие по време на всякакви бедствия – пожари, цунами, земетресения и т.н. За тях е без значение дали са природни или човешко дело.

Хиерофилия – за някои хора Господ е всичко. Да, той е дори повод за възбуда. Има хора, които се възбуждат от религиозни предмети или хора, свързани с религията. Затова и има доста порнофилми, в които участват секси монахини.

Форнифилия – при този вид фетиш хората се възбуждат, като си представят интимния партньор като мебел. Изпитват удоволствие и от самите мебели. Напълно възможно е мъж или жена да „свърши“, търкайки се в дивана или леглото.

Еметофилия – този фетиш е известен още „римски душ“. Има хора, които не могат да се възбудят, докато някой не се изповръща пред тях или още по-добре – върху тях.

Актротомофилия и апотемнофилия – при първия фетиш мъжете и жените изпитват сексуална наслада, наблюдавайки хора, на които им липсват крайници. При втория случай те изпитват удоволствие от факта, че нямат крайници. Има дори хора, които се подлагат доброволно на операция за ампутация, като не искат да бъдат под упойка, защото се възбуждат по отстраняването на крайника.

Едерасинизъм – сигурно няма да ни повярвате, но има мъже, които се възбуждат при мисълта за откъсването на члена им. Най-вероятно има и жени, които изпитват наслада, представяйки си, че някой ги наранява „там долу“.

Ворарефилия – този фетиш се наблюдава при хората, които получават сексуално удоволствие от това да бъдат изядени или погълнати изцяло.

Плюшофилия – има хора, които обичат да спят с плюшени играчки. Но не просто да спят с тях, те обичат да правят секс с тях. Затова внимавайте, ако отидете на гости у приятел/ка и видите, че повечето й плюшени играчки са с дупки и са във видимо разпокъсано състояние. Това не е случайно!

Фетиш към неодушевени предмети – някои хора си падат по мебели, други по плюшени мечета, а трети по всякакви неодушевени предмети. През 1979 година Ейя – Риттер Берлинер Мауер сключи брак с Берлинската стена и едва преживя деня, когато тя бе разрушена. Жената твърди, че в този ден сърцето й е било разбито на хиляди парченца.

Макрофилия – уж размерът няма значение, но това не важи за всички. Има хора, които си падат по огромни хора, дори по гиганти. За някои от тях фетишът е определена част от тялото на по-големия човек – носа, главата, краката, ръцете и т.н.

Формикофилия – докато някои хора панически се страхуват от насекоми, други изпитват удоволствие от тях. Има мъже и жени, които се възбуждат, когато по гениталиите им лазят насекоми. Или пък, ако бъдат нахапани или ужилени от тях. Ама, че гадост!

Менофилия – и този фетиш е с леко вампирски наклонности. Докато при вампиризма и автовампиризма хората обичат да си представят вкуса и мириса на кръвта и да я вкусват, ако имат тази възможност, при менофилията мъжете се възбуждат, когато смучат напоен с менструална кръв тампон. Да, има и такива хора.

Ворерафилия – при този фетиш се наблюдава желание да отхапваш и изяждат плът от партньора си или той от теб. А най-добре е да се редувате. Най-известният жив сексуален канибал е Армин Мейвес, който в момента излежава доживотна присъда в Германия, след като изяжда и убива интимния си партньор. Жертвата се е подложила доброволно на това, след като отговорила на обява в интернет. Въпреки това Мейвес е зад решетките.

Абасиофилия – някои се възбуждат от хора с ампутирани крайници, а други от хора с намалена мобилност като протези, инвалидни колички и т.н. За съжаление наистина има мъже и жени, които намират за адски възбуждащо да правят секс с хора, които имат проблеми с придвижването. Колкото по-големи са техните затруднения, толкова по-възбуждащо им действа на абасиофилите. Те изпитват сексуална наслада както от самите инвалиди, така и от техните уреди. На някои от тях им е достатъчно да гледат как един инвалид се мъчи да се качи по стълби или да слезе от тротоара. Те не отиват да помогнат, защото тази гледка ги възбужда адски много.

Еротофонофилия – сигурно сте чували за еротофонофила Тед Бънди. Серийният убиец се е възбуждал изключително много, докато убива жените, които изнасилва. Често той първо отрязвал гениталиите на жертвите си, а след това ги убивал. Има доста хора, които имат този фетиш, но успяват да го контролират. Те обичат да карат партньора си да се преструва, че е мъртъв. На някои от тях обаче играта не им стига и те прекрачват границата на разумното и се превръщат в убийци.

Фетиш към хора, които са болни от СПИН – привържениците на този фетиш обожават да правят секс с ХИВ-позитивен или болен от СПИН човек. Те се възбуждат от мисълта, че ще се заразят с тази смъртоностна болест. Повечето от тях не могат да изпитат сексуално удоволствие, правейки секс със здрав човек. Те се възбуждат, само когато осъществяват сексуален акт с болен човек. Предпазните средства са забранени!

http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/43648-nai-izvratenite-i-opasni-fetishi-chast-vtora/

тагове: най- опасни, фетиши, легло

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>