ФИРМИ ОТЧИТАТ УСПЕШНИ СДЕЛКИ БР.121

 а Международния технически панаир

Варненец  спечели нова кола на изложението в Пловдив 

             Варненецът Антон Дойнов  спечели лек автомобил „Шкода Ситигоу Амбишън“ от посещението си на Международния технически панаир в Пловдив. Той бе сред близо 25-те хиляди участници в анкетното проучване, което събра информация за нагласите на посетителите.  Попълнената от Дойнов анкетна карта бе изтеглена в присъствието на нотариус Светлана Йорданова. За първи път идвам на изложението, търсех мотор, а получих кола, каза 42-годишният собственик на новия автомобил, осигурен от Международен панаир Пловдив.

            Така завърши 70-ото юбилейно издание на най-авторитетния делови форум за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Посетителите от страната и чужбина видяха експозициите на фирми от 37 държави и много атракции, а участниците отчитат успешни сделки.

            Сключихме доста договори, чието изпълнение предстои, похвали се изложителят с най-малък щанд –  фирма „Алфа груп 1“, която представи  нови за нашия пазар  апарати за пречистване и алкализиране на вода. Тя вече е ангажирала щанд за Международната изложба „Медикус, Денто, Галения“, започваща на 22 октомври 2014 година.

            Големи компании се включиха в Есенния панаир не само с иновативни продукти, но и с атракции за гостите. Състезание със строителни машини смая публиката. Над десет майстори, между които и Ясен Велчев от група „Те“,  показаха виртуозно управление на багер, с който хващаха  топки и стреляха по баскетболен кош, пукаха балони и пълнеха чаши с вода.

            Първото издание на Case родео ознаменува успешното участие на  „Тайтън машинери“, която предлагаше строителна техника. На повечето експонати беше сложен надпис „Продадено“.

            Непрестанен поток от  клиенти посрещаха и в  “Зет и Ем Прайвит Ко”, официален дилър на HITACHI Construction Machinery Europe за България. Компанията, която бе генерален спонсор на Есенния панаир, демонстрираше строителна и минна техника.

            Традиционно нейният щанд  впечатлява не само с размерите си, но и с атрактивност. Сега посетителите гледаха всеки ден изпълнения на трупа за модерен балет на фона на огромните машини от експозицията. Благодарение на досегашните си участия в изложението,  “Зет и Ем Прайвит Ко” е създала контакти в  няколко балкански държави и е открила представителство в Охрид. От фирмата смятат, че и тазгодишното представяне е успешно.

            Подобна бе нагласата и на други изложители, по чиито щандове се виждаха табелки за продадени изделия.  Международен панаир Пловдив също стана клиент на един от тях. Цялата територия на панаирния комплекс е защитена от мълнии с помощта на първия български мълниеприемник с изпреварващо действие, разработен от „Евро инженеринг“ и удостоен със златен медал на ЕСЕН 2014.

            Изложението продължи от 29 септември  до 4 октомври с участието на близо 870 компании. Надяваме се догодина проявата да е още по-добра, каза д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив, който организира мащабния бизнес форум.

Panair-04.10.2014На снимката:  Надпис „Продадено“ беше сложен на повечето експонати на „Тайтън машинери“, която бе сред най-големите изложители на Международния технически панаир в Пловдив. 

тагове:фирми, успешни, сделки, Международен, панаир, Пловдив

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>