ДАМСКА ПОСТРИЖКА КАСКАДА- СРЕДНО ДЪЛГА КОСА БР.129

Подстрижка Каскада, известна още като прическа на пластове е една от най-популярните, вечно модерни прически. При нея кичурите падат свободно около лицето.

Подходяща е за всякакъв тип коса – права, чуплива или къдрава, както и за коси с всякаква гъстота. Стои еднакво добре и на дълги и средно дълги коси

Прическа на пластове за средно дълга коса - Дамска подстрижка Каскада

Тази универсална прическа е подходяща за всякакви поводи. Изглежда добре независимо дали предпочитате визия в рокерски или делови стил. 

Поддържа се лесно и дава чудесна възможност за импровизация. С малко усилия бихте могли да постигнете своята уникална визия с тази чудесна подстрижка на слоеве.

Подстижка на слоеве - Каскада средно дълга коса

Подходяща е за всякакъв тип лице, но особено добре стои на дамите с правоъгълна или квадратна форма на лицето, тъй като филираните кичури омекотяват ъглите и придават овал на лицето. 

По тази начин подобряват визуално неговата форма и правилните му пропорции.

подстрижка на пластове за права коса

Подстижката на пластове е бърза прическа. За реализацията и не се изискват някакви специални манипулации. Препоръчва се на дами, които обичат промяната, но нямат много време за фризьор.

Каскада за чуплива коса

В зависимост от ефекта, който искате да постигнете, какато и от спецификата на косата краищата на кичурите може да са филирани и обърнати навън или навътре към лицето:

коса на пластове

Бретона може да е плътен и обърнат на едната страна, прав и плътен или филиран.

Каскада дава възможност за най-различни комбинации:

И още едно предимство: Каскадата е лесна за изпълнение. Тази подстрижка би могла да се реализира успешно от начинаещи фризьори

 http://prittywomanstyle.blogspot.com/2010/05/blog-post_15.html

тагове: дамска, постижка, средно, дълга, коса

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>