6 ВДЪХНОВЯВАЩИ НАЧИНА ЗА ДЕКОРИРАНЕ НА МОМЧЕШКА СТАЯ

6 вдъхновяващи начина за декориране на момчешката детска стая

6 вдъхновяващи начина за декориране на момчешката детска стая. Декорирането на детската стая за Вашите момчета със сигурност трябва да бъде гъвкаво, функционално и преходно. Факт е, че момчетата се нуждаят от по-малко декори, но за сметка на това изискват повече функционалност, където да складират лабораторията, соларната система, спортните постери, количките, войниците, костюмите на батман и т.н и т.н. Харесват ли момчетата линиите и геометричните форми – да, разбира се! 6 идеи за момчешки детски стаи, които го доказват!

Декорирането на детската стая за Вашите (1)

Групите на искрящите и свежи цветове са чудесна идея за момчешката стая, както и по притъпените тонове в комбинация с кафяво и оранжево. Пробвайте светлите тонове да съчетаете с жълто, зелено или акценти на слънчевите лъчи. Топлия светъл шоколад, присъстващ на стената с моменти червени акценти от картини, постери или по завивката също са добра комбинация, която ще поддържа децата активни и в същото време спокойни. За по-големите деца, сивите стени в комбинация с военно синьо/зелено и черни мебели по акцентите, а защо не и с оранжево или червено, ще изградят здрав мъжки дух в детето.

Декорирането на детската стая за Вашите (2)

Голямата натурална стена с истинско дърво и тъмен цвят е може би изследователската мечта на детето Ви. Например, светът на насекомите е изпълнен с цветове и живот, където всичко определено е вдъхновяващо за вашето дете. В този ред на мисли, една природно-ориентирана детска стая с подходящите цветове и декори, ще го кара да се чувства сякаш е навън и се забавлява.

Декорирането на детската стая за Вашите (3)

Има пленяващ момент, когато в момчешката стая присъстват ивиците. Синьо – белите ивици, вариращи в размери, тоналности и материали са една от любимите комбинации на голяма част от родителите на момчета. Ако вашето дете също обича синьо, то не се колебайте да му доставите това удоволствие чрез сини завеси, завивки, килимче, тапети или боя. Разбира се трябва да присъства повече от един тон на синьото и други цветове, които да не правят интериора монохромен и объркващ за детето Ви. Задължително е поне 50% от играчките да бъдат с различни цветове – жълто, бяло, сиво и т.н

http://tallbox.org/6- 

тагове: 6 вдъхновяващи, начина, момчешка, стая

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>