ЕВОЛЮЦИЯТА НИ ПРЕВРЪЩА В БИОРОБОТИ БР.133

Еволюцията ни превръща в биороботи?

Американското списание „National Geographic” представи няколко хипотези за бъдещата еволюция на човечеството. 

Първата хипотеза принадлежи на учени от Йейлския университет, според които жените в бъдеще ще са по-ниски и по-пълни, а мъжете – с атлетична фигура. Предположението си учените правят на базата на огромно количество от данни, свързано с новородените деца навсякъде по света, които много точно отговарят на по-горните описания. Те също така твърдят, че хората в бъдещето ще са по-здрави, а механизмите им за адаптация ще работят много по-усилено и по-бързо. 

Това обаче е само една от многото хипотези за еволюцията на човечеството. 

Според друга група от учени съществените изменения в генетиката на хората вече са настъпили, а в бъдеще ще могат да се наблюдават само промени в отделни популации. 

Третата от най-разпространените хипотези за еволюцията пък предвижда мозъците на хората да бъдат заменени от компютри. Според застъпниците на тази теория хората ще се превръщат в биороботи, а клонирането ще е ежедневна практика.

http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/16399-evolyuciyata-ni-prevryshta-v-bioroboti/

тагове: еволюцията, биороботи

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>