ЗАЩО ДОБРИТЕ ХОРА ИМАТ КРАТЪК ЖИВОТ? БР.139

Slider

Това не е Божествена несправедливост, както могат да си помислят някои. Ние знаем, че според космическия закон в света няма случайности и съвпадения, които се случват в живота ни. И всяка смърт неизбежно се случва само когато е абсолютно подходящо. За да напусне по-рано живота един добър човек, има поне няколко причини.

Първата – че той е изпълнил жизнения си план (договор), трансформирал е своята карма и тук, в това училище на живота, повече няма какво друго да прави, затова е необходимо да се прибере у дома за да си почине. Защото на Земята ние работим и се учим, а в другия свят между преражданията си почиваме.

Втората е, че смъртта му е следствие от неговата карма от минали животи, която той самият е планирал, връщайки се на Земята. (Ние в другия свят винаги планираме бъдещата си реинкарнация, за да можем най-добре да научим нещо и да ускорим напредъка си по стълбата на еволюцията). Също така смъртта му може да е благотворителност (така да се каже) от специален вид за неговите родители, братя, сестри, роднини и дори приятели, които не са били толкова добри в живота, като него, и са могли да извършат отвратителни дела. Това се прави с цел мъката, която те изпитват, когато го изгубят (погрешно мислейки си така), да ги научи на нещо в живота, в общи линии – на любов и милосърдие, защото мъката винаги обединява хората. И тогава има шанс в следващото въплъщение те де станат по-добри, по-хуманни. Въпреки, че не е изключен и четвърти вариант, като изключение.

Така работят законите на Бога.

Но вие можете да попитате Как се вписват в тази схема серийни убийци, като Чикатило или Джак Изкормвача, или каквито и да било други, които насилствено лишават от живот много хора.

Един от космическите закони гласи: “Подобното се привлича от подобно”. И по този закон, за който повечето хора не знаят нищо, а който е чул – не може да повярва – убиецът и жертвата се привличат един друг като магнити. Работата е в това, че ние абсолютно не знам какви и кои са били убитите в миналите си животи. И, най-вероятно, в тяхната карма има убийство или убийства. И за да се балансира кармата им, просто им е необходим такъв един като Чикатило или който и да било друг убиец. Не мислете , че аз го оправдавам, просто искам да се опитам да покажа как работи законът.

Всички загинали от ръката на убиийци хора, не е задължително сами да са убили някого – те са могли да бъдат съдии, подписвали смъртни присъди, те биха могли да бъдат в миналия си живот лекари, които са правили аборти, или военни командири, изпращали войниците си на сигурна смърт за несправедлива кауза.

И не забравяйте, че Светата инквизиция от XII до XIX век е пратила на кладата девет милиона човека в Европа и най-вероятно повечето от тях са жертва на предателство.

От това произтича избиването на невинни (на пръв поглед) хора. Нима не е казал Исус, че, ако си отнел живота на някого, непременно ще дойде някой, който ще вземе твоя? В противен случай кармичният закон няма да бъде балансиран. Всички нещастни случаи, които водят до смърт, са резултат от кармата на предишния живот на човека.

Разбирам и осъзнавам това, че родителите и близките на жертвите не искат и не мога да повярват, че случилото се не е фатален инцидент, а е резултат от тяхната карма, но от това космическия закон няма да се промени.

Д. Новгородский

http://bg.checkonline4you.com/zashto-dobrite-hora-imat-kratak-zhivot/

тагове: добрите, хора, кратък, живот

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>