ПРАКТИКАТА НА ВЪТРЕШНАТА УСМИВКА – КАКВО Е ТОВА? БР.135

 

  • Slider

Всички отрицателни емоции, които възникват у всеки човек, са предизвикани от енергия на ниско животинско ниво. Положителните емоции, съответно, са от високо ниво, духовно и, може да се каже, божествено.

Всеки ден всеки човек контактува с други хора, като бива подлаган на всякакви емоции като гняв, страх, тъга, тревожност или откровена злоба. Енергията, която се съдържа в тези емоции може да бъде катализатор за развитието на различни хронични заболявания, както и значително да изтощи жизнената сила и енергия, вкарвайки човек в депресия и потиснато състояние на духа.

От древни времена има защита срещу подобно въздействие на влиянието на околната среда и тя се нарича – Вътрешна Усмивка.

Какво представлява тя?

Това е вътрешно емоционално състояние, когато човек все още има способността да се усмихва, като се започне от вътрешните органи и се завърши с фините нюанси на нервната система.

Такава усмивка активира висококачествена енергия в човешкия организъм, което от своя страна, има положителен ефект върху цялата вътрешна секреция на организма и го обновява изцяло.

Защото искрената усмивка генерира една от най-мощната енергии във Вселената – енергията на любовта.

Мъдреците в древен Китай и Тибет много успешно са манипулирани движението в организма на енергията Ци и чрез практиката на Вътрешната усмивка са придобивали добро здраве, щастие и дълголетие стане.

http://bg.checkonline4you.com/praktikata-na-vatreshnata-usmivka-kakvo-e-tova/

тагове:практикаат, вътрешна, усмеивка

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>