ТАЙНСТВЕН ШУМ СЕ ПОЯВЯВА ПО СВЕТА БР.143

От няколко десетилетия хора от различни точки на планетата чуват загадъчен шум, който до този момент науката не е успяла да обясни

Заслужава да се отбележи, че появявайки се на дадено място по света, този шум не се чува от всички хора, които живеят там, а само от един много малък процент, който поради някаква все още неясна причина е в състояние да го долови съвсем ясно.

Най-честото описание, което му се дава, е особено нискочестотно бучене или бръмчене, в някои от случаите придружавано и от ясно доловими вибрации. Хората, които го чуват, се оплакват от редица неразположения, сред които най-честите са депресия, раздразнителност, главоболие, безсъние, а понякога се стига дори и до самоубийствени прояви.

 

Тайнственият шум е документиран още през по-миналия век, но едва през миналия за него се заговаря открито и науката прави опити да го обясни. Според една хипотеза шумът е предизвикан от вълните ELF и VLF, които имат вредно влияние върху човека, но това все още е само едно предположение.

шум

Хора от цял свят чуват загадъчния шум

 https://youtu.be/LeYau5TbY6M?t=257

 http://www.topactualno.com/22127/tainstven-shum-se-poyavyava-po-sveta/#comment-1155

тагове: тайнствен, шум, света

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>