КАК ДА РАЗПУСНЕМ СЕБЕ СИ

Това е един мой съвет от рабоатта ми в кабинета по Психологически тренин.Той вече наново отвори врати. Заповядайте! Тук ще ви бъде направена диагноза, релаксация, психоанализа, регресия без хипноза. Ще ви бъдат дадени съвети и напътствия, как по- лесно да се правите с проблемите, които са причина за стреса, депресията, нервното напрежение, невралгията, сърдечната невроза и функционалните разсройства.

Очаквам ви. Обадете се на GSM 0896997080

В ежедневните се грижи, ние сме склонни да позволяваме на събития, хора и ситуации да ни извадят от равновесие, и така пренебрегваме психическото си здраве. Лека- полека, рутината намалява способността ни да посрещаме жизнерадостно новия ден. И всеки ден губим частица от вдъхновението, което ни е съпътствало след почивката. Нервността и стресът, на които сме изложени водят до постоянно намаляване на положителната енеригя, която трудно се съхранява, ако не я поддържаме и подхранваме. В такъв случай помислете  за  хобито, с което винаги сте искали да се занимавате, но винаги не сте успявали да намерите време. Дали това е някакъв спорт, или може би свирене, рисуване, пеене? Постарайте се поне два пъти седмично  да организирате времето си така, че в списъка ви от занимания да включите и любимото си хоби, което ще ви влияе  положително и ще ви отпуска,  като ви дава възможност да посветите отделеното време   само за себе си.

Положителната енергия, която ще си осигурите по  този  начин, няма да е от полза само за вас, но ще повлияе и на  вашето обкръжение. С положителната енергия и новото вдъхновение, което ще ви донесе  това ново занимание, ще посрещнете  с нови сили задълженията , които ви очакват.

Мария Герасова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>