Как “неопитен” призрак пресича пътя бр.155

  • Slider

Благодарение на интернет много обикновени хора са променили представите си за призраците, за които преди се знаеше, че се появяват само през нощта и само на определени места, например, най-често в гробища и изоставени сгради с мистична репутация.

Всъщност призрак може да се заснеме със съвременни фото и видео джаджи по всяко време и навсякъде, включително и на оживените улици в града в слънчев ден.

Доказателство за това е този видеоклип, заснет в Индия. Видеото е уловило момента, когато призракът пресича път. Той, разбира се, едва се вижда, но ако се вгледате внимателно, можете да видите как фантомът започва бързо да пресича пътя, а по средата спира и едва след това бавно продължава.

Един от потребителите предполага, че призракът вероятно току що е оставил смъртното си тяло, и по тази причина все още не е се свикнал с факта, че нищо в материалния свят, включително бързо движеща се кола, не го заплашва.

 http://bg.checkonline4you.com/kak-neopiten-prizrak-presicha-patya-video/

 тагове: призрак, пътя

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>