НИЕ ЖИВЕЕМ В СВЯТ НА МАГИИ БР.164

Било то- бяла или чера. Нашите енгативни пожелания към ближния си, се явяват като черна магия и витаят наоколо.черните маги са акто черните облаци, които не предвищават нищо добро.

Имах една приятелка, на кояято нейната свекърва, отправяше непрекъснато клетви към нея. Една от клетвите се сбъдна.Беше: “Никога да не виидш пари и здравето винаги да ти бяга!” Клетвата витаеше енпрекъснато над нея и беше се сбъднала. Но какво получи свекърва ú  от това? Моята приятелка страдаше много, но дойде време, когато свекърва ú легна на легло. Беше получила инсулт.Страдаше много. Изненадващо било, че извикала приятелката ми при себе си и ú казала:”Това, което направих е голям грях. Прокълнах те, но нищо не остава без да се върне. Когато произнасяш заклинание, внимавай, защото клетвата ще те настигне и ще се върне обратно към теб.”

Когата, приятелката ми разказваше за това, което ú се случило, тръпки ме побиха по цялото тял.Магията не е какво ще сложиш в някакво пакетче.Дали пръст от гроб или вода, крило от прилеп, живак, косъм, нокът, част от дреха и пр., а ккаво ще щажеш върху него.Това е заклинанието., т. е. магията. Но Законът на Кармата, т. е. Равносметката, е жесток. той е Закон на Справедливостта.  Има един Учител, наречен Провидение, който наказва за неспазване ан този Закон.Трябва  да знаем, че  нашата мисъл се превърща във физична величина, т. е. се материализира и става така, както ние пожелаем.

Ще дам един пример. Казвате на детето си: “Мама, облечи си, че утре ще вдигнеш температура и ще започнеш да кашляш!” Не опдозирате, че сте му направили сугестия, по- точно втълпение на подсъзнателно ниво. Не ес замисляте, от къде ес появи всичко.

Това е магията. Направили сте някакво заклинание при ходжа или врачка, било то за любов или омраза, болест и т.н. Отсрещния ще го получи.Но преди да направите, замислете се за последствията, които ще получите.

Ако чувствате чуждо присъствие около себе си, отправете ес към чист човек, който ще ви помогне да отстраните клетвата, която всъщност е черна енергия, моделирана в обособена форма, която влиза във вас и започва ад действа.

Трябва да се направи специална релаксация, за да се изчисти тялото, домът и духа на пострадалия.

Мария Герасова

 тагове: свят, магии

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>