Смесвате 2 съставки и махате очилата! бр.167

 Няма друго такова чудо за зрението

Билкарят бай Кольо е помогнал на стотици хора като е признат от Развигор Попов и Борис Годжунов! Лекът му за подобрение на зрението е магичен.
Билкарят Никола Атанасов, по-известен просто като бай Кольо, е легенда за варненския район. Ателието, където държал билките си, е в село Попович, но години наред лекувал и в морската столица. За него ни разказва един от многото му благодарни пациенти, който свалил очилата заради вълшебния лек за подобрение на зрението на билкаря.
Проучихме и разбрахме, че бай Кольо е наричан още знахарят на Фидел Кастро, с когото имал лична среща преди много години. Лечебните му смеси са признати и от покойния вече Борис Годжунов, Развигор Попов и други родни знаменитости.
подобрение на зрението
Тази смес от мед и зелени орехчета е истинско чудо за подобрение на зрението
„Бай Кольо ми каза: „Вземи тия две съставки и направи това, което ти казвам. Ако не ти светне пред очите и не махнеш очилата, оттук да не мръдна!“. Послушах го и до месец и половина зрението ми се подобри повече от значително. Наистина свалих очилата. А като си спомня, самият той никога не е ходил с очила“, разказва Петър Стаматов от Варна.
Рецептата на билкаря бай Кольо била следната – взимали се 40 броя зелени орехчета, които обаче трябва да са меки и млади. Измиват се много добре и се изчаква да се подсушат. След това се режат на ситничко с нож и се поставят в еднолитров буркан, пълен с естествен мед.
„Бъркате хубаво с една задължително дървена лъжица и всичко е съвсем готово. Затваряте буркана и го оставяте за 14 дни, без да ядете от него, защото сместа трябва да престои. След това се взима от него сутрин, но само на гладно, по една лъжица. Действието е неописуемо, хвала на бай Кольо!“, не спира да благодари господин Стаматов.
Освен за подобрение на зрението, тази лечебна и полезна смес вършела чудеса и при намален имунитет, както и при проблеми с щитовидната жлеза.
Източник: doctorbg
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=73432
тагове: 2 съставки, очилата

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>