Как да се справим със запушения нос за 1 минута? бр.171

Това просто дихателно упражнение е измислено от руски лекари. Точно за 1 минута вие можете да изчистите ефективно запушения нос. Специалистите казват, че методът действа при 85% от хората.
Стиснете с пръсти запушения нос. Устата ви също трябва да е затворена през цялото време. Започнете да се разхождате. Вероятно ще успеете да направите 20-30 стъпки преди да си поемете отново въздух.
zapushen nosИмайте предвид, че за да постигнете желания резултат, носът и устата ви трябва да са затворени през цялото време, без значение колко силно искате да си поемете дъх.
След като „освободите” носа си, дръжте устата затворена още известно време. Поемете въздух през носа, съсредоточавайки се върху дишането си. Може да ви се стори, че дишате повърхностно, но това не е проблем.
Методът е много прост, но е много ефективен. След като усетите, че носът ви се отпушва, дишайте известно време само през носа, а не през устатата.
http://lekuva.net/79511/
 тагове: запушен нос

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>