Кажете сбогом на бръчките с тези 3 маски за лице бр.179

Кажете сбогом на бръчките с тези 3 маски за лице
В домовете си повечето от нас имат чудодейна съставка, която отлично се бори с бръчките и всякакви кожни проблеми, но малцина знаят за нейните свойства. Това тайно оръжие против стареене се нарича аспирин! Освен очевидните си приложения, аспиринът може да направи кожата ни по-красива и млада.
Изпробвайте тези три лесни маски и сме сигурни, че вие също ще се убедите в невероятните свойства на аспирина.

Маска с аспирин и лимон

Съставки:
3 аспирина
3 с. л. лимонов сок
Приготвяне и употреба:
Разтоворете аспирина в лимоновия сок и разбъркайте, за да се получи паста. Измийте лицето си, след това нанесете пастата, оставяте я за 10 минути и след като изтече времето, измийте лицето си обилно с вода, за да я премахнете.

Маска с кисело мляко, мед и аспирин

Съставки:
5 аспирина
1 с. л. кисело мляко
½ с. л. мед

Приготвяне и употреба:

Натрошете аспирина и го смесете добре с останалите съставки. За да получите желания ефект, първо трябва да поставите на лицето си кърпа, напоена с топла вода. По този начин ще отворите порите и маската ще проникне в дълбочина. След това изсушете лицето си, нанесете сместа и я оставете да престои 30 минути. След като изтече времето, махнете маската с помощта на хладка вода.

Ексфолираща маска

Съставки:
3 аспирина
3 с. л. хладка вода

Приготвяне и употреба:

Разтворете аспирина, за да получите паста. Нанесете я върху вече почистено лице и я оставете за 10 минути. След това я измийте с вода.
https://dama.bg/article/kazhete-sbogom-na-bruchkite-s-tezi-3-maski-za-litse/14337/
 тагове: бръчките, маски

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>