Квантовият преход – вратата на Бъдещето – Маслов 22.02.2007 бр.183

1. Процесът на формиране на Моите Знания, а това означава разбирането на ситуациите и приемане на Вяра на Създателя, продължава и независимо от определен скептицизъм, може да се каже, че се развива доста активно.
2. Вълната от интерес не само към Думите на Създателя, но и към Човека, осмелил се да запише Моите Думи и открито да каже, че той е записал Думите на Създателя, наистина се усеща и тази вълна започва да се развива с ускорение,  точно с такова ускорение, което много скоро ще създаде истинско „Цунами”.
3. Защото това, за което Аз ви говорих, много скоро ще се сбъдне и хората интересуващи се от своето бъдеще и разбира се, от своя Създател, непременно ще търсят източника или човека, от когото или чрез когото идват Моите Думи към хората.
4. Трябва да се подготвим за този интерес и да съответстваме на очакванията на хората, които ще поискат да видят тази необичайна Светлина от Знания, Светлина на Любовта, която свързва хората със Създателя и който толкова дълго е очакван от хората на Петата раса.
5. Ето кога този порив на хората към Моята Светлина, към Моята Благодат не трябва по никакъв начин да бъде не само спрян, но и разочарован.
6. Ето кога трябва да съответстват на очакванията и копнежите на хората и думите на човека, избран от Създателя за ролята на Месия, и по никакъв начин не трябва да се разминават с делото за спасяване на хората пред настъпващата опасност от унищожение.
7. Ето и кога идва времето за излизане от сянката на Месията, ролята на когото ще е да застане пред края на границата между живота и пропастта, да застане там, където завършва миналото и започва бъдещето и с целия си живот, със своето предназначение, затваряйки пътя за никъде, да поведе хората към нови върхове на Духовност, в новата Ера, Ерата на Водолея.
8. Сега вече ще се наложи да се обясни същността на човечеството използвайки Моите Думи, неговата същност за историята и предназначението на човечеството във Вечността.
9. Трябва да се обясни на хората, какво е това Цяло и какво са хората (човека) вътре в това Цяло и защо е бил създаден от Твореца човекът и какви задачи трябва да реши човечеството в името на собственото си спасение и в името на Твореца, Създателя на човека и Вечността.
10. Сега или никога човечеството, с помощта на Месията, трябва да осъзнае своето велико предназначение и този път, който все още му предстои да премине заради формирането на Новата раса, раса на Богочовеци или базово, основно ниво на Божествените сили, съставляващи основата на Пирамидата на Божествената власт във Вечността.
11. Всичко което съм ви продиктувал до сега, и всичко което Аз все още ще давам на хората е Моят Дар за Моите любими деца, които все още не са заслужили, но потенциално, много скоро ще бъдат готови за Новите Духовни промени, които се наричат Възвисяване от Материя в Дух.
12. Този път изобщо не е елементарен, даже може да се каже, че е доста сложен и всичко това е защото преминалите хилядолетия са били изгубени за Духовността и ръста (формирането) на Съ-знанието на човечеството от Петата раса.
13. Сега вече няма време подробно да обяснявам същността на Квантовия преход и няма време да се откриват задачите на човечеството подробно, това всичко би трябвало да бъде разбираемо в процеса на еволюция на Съ-знанието на човека.
14. Нали времето за еволюция на Съ-знанието и възвисяването на Духовността, хората са го загубили за злато и грехове, превръщайки живота си в гонитба на „Златния телец”, оставяйки време за Духовност само на смъртния си одър, когато освен молба за опрощаване от Мен, вече нищо друго не може да се направи (вече е невъзможно).
15. Затова всички предишни животи, всички предишни столетия можа да се нарекат само опити за „завръщане на блудните Мои деца”, но по никакъв начин не и усъвършенстване на Съ-знанието и извисяване на Духовността.
16. Всички изминали хилядолетия са изгубени за формиране на Знания (както на хората им се струва, собствени знания), насочени към покоряване на Природата, на нейното обуздаване и това всичко заради материализацията на властта на човека и това всичко, заради „Златния телец”, явяващ се критерий за успеха на човека в обществото.
17. Заблудата на човечеството е изиграла решаваща роля в съдбата на самото човечество и всички исторически преобразувания, всички „изми” са и са останали припявания на една единствена форма на съществуване на хората на принципа: „стопанин – роб”!
18. Разбира се с развитието на научно-техническия прогрес тези форми са претърпели социални и политически изменения, но това не е променяло същността на отношенията и вместо Духовен ръст Ние (Божествените сили) имаме регрес на човешките отношения, упадък на морала и нравствеността до такава степен, след която настъпва колапс и самоунищожение.
19. Аз ви казвах, че Божествените сили (Аз и Йерархиите на Светлината) не можем да допуснем безславния край на Петата раса на човечеството и затова прехвърлянето ви в Шестата раса, расата на възвисяване на човека до висотите на Бога, ще става само под наш контрол, за да не изгубим основната маса на човечеството, явяваща се основа на енергообмена с Космоса.
20. Ето защо Аз ви напомних за ентропията и хаоса в Материалния свят, Свят (на разгула) на емоции и чувства, за да осъзнаете сложността и отговорността на момента на Квантовия преход или прехвърлянето на хората на по-високо ниво на вибрации.
21. Аз искам да доведа до вашето Съ-знание мисълта, че този преход е достигане на високи честоти на вибрации, съпоставими с нивото на честотите на Божествените сили, което дава основание за превеждането ви от състояние на човека в състояние на Богочовек – Творец и Помощник на Създателя.
22. Обръщам ви вниманието на това, че аз говоря за Богочовек, а не за Бог, защото Богочовек това все пак е човек, но притежаващ уникални способности, позволяващи на всеки от вас (Който премине Квантовия преход) да стане Творец, способен да бъде заедно със Създателя и да приеме върху себе си отговорността на Помощник на Създателя във Вечността.
23. Аз винаги съм говорил за избрани хора, за Месии именно от позицията на Богоизбраността, от позицията на уникалните способности на тези хора да виждат миналото, настоящето и бъдещето на човечеството едновременно.
24. Всички хора – Богочовеци ще бъдат именно такива хора с уникални способности на нивото на Месиите на миналото и на настоящето, способни да погледнат зад завесата на историята и да станат строители, творци на Великото Бъдеще на човечеството, на човечеството на високия Дух!
25. Не Материята, а Духа ще бъде критерия за ръста на човека, а стремежа за достигане на високи енергии (високи вибрации) заради приемането на Вечността (Космоса), ще стане критерий за живота на човека в Новата Ера!
26. Шестата раса – расата на Творците, на Богочовеците, вече е отворена за надарените (обърнете внимание на тази дума, за надарените от Мен хора) и преди всичко за тези, които се стремят към този Свят на висока Духовност, към Света, пред вратата на който стои Човекът, отварящ я за всеки, който притежава Вярата, Надеждата и Любовта.
27. Аз вече ви казах, че Любовта е Хармония, е енергия на Порядъка, е първата степен за постигане на Истината и на своя Създател, а чрез постигане на Създателя става и приемането на Света на Вечността, Света на Творчеството за хората на Шестата раса.
28. Влезте през тази врата след Човека, избран да я отвори за вас и вие ще намерите „Там” своето Бъдеще, Бъдеще на Богочовеци!
http://minchomin.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/06/24/kvantoviiat-prehod-vratata-na-bydeshteto-maslov-22-02-2007.566916
тагове: Квантов преход, вратата, бъдещето

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>