Антивирусна комбинация – гореща вода, лимонов сок, чесън и мед бр.185)

Тази рецепта дава невероятни резултати при много случаи, в които искаме да подпомогнем активизацията на силите на организма ни в справянето му с различни болестни състояния, за освобождаване от токсини и шлаки. Съчетани са изключително мощни средства като горещата вода, лимона, чесъна и меда.
Бъдете здрави  … но все пак ако усетите, че имате нужда, приложете рецептата, за да разберете колко мощна е наистина тази комбинация  
Limon, chesun i med :)
Необходими съставки:
200 мл гореща вода
1/2 лимон – прясно изстискан
1-2 скилидки чесън (или малко повече ако обичате ;) ) – счукани в дървено или каменно саханче, така че да нямат контакт с метални съдове или ножове
1 с.л. мед
Начин на приготвяне:
Затоплете около 200 мл чиста вода и махнете съда, в който я притопляте от котлона в момента преди завирането й и изчакайте да се охлади до температура, която ще е подходяща за добавяне на останалите съставки, така че да не се унищожат полезните им вещества (т.е. около 47-50 градуса). Затоплянето на водата до момента преди завирането й е важно, тъй като тогава водата е с изключително висока енергия и след това лечебните й свойства започват да намаляват с момента на завирането. Водата придобира още по-голяма изцелителна сила, помага на клетките да се освободят от натрупани токсини и тези си свойства запазва дълго време.
Междувременно изстискайте сока на половин лимон, счукайте няколко скилидки чесън и ги изсипете в празна чаша, като добавите и 1 с.л. мед. След това ги залейте с малко количество от топлата вода, разбъркайте много добре, така че медът да се разтопи, и после допълнете чашата с още гореща вода.
Изпийте лечебната комбинация на малки глътки, докато е още топла. Вкусът е много интересен, не е неприятен … на мен ми харесва изключително много  
Необходимо е да се направи веднага преди приемане. Пие се сутрин, обед и вечер. А ако се притеснявате, че ще миришете на чесън, може да си похапвате през деня магданоз, който ще неутрализира чесновата миризма.
Limon, chesun i med :)
Чудодейната напитка помага в много случай – при простудни заболявания, настинка, инфекции, грип, бактерии, респираторни заболявания, гинекологични проблеми като гъбички, та даже и трихомони (ако някой е запознат с тях знае, че са доста упорити …).
Ако прилагате рецептата при гинекологични проблеми (заедно с други процедури, които може да включите – като промивки), е добре да я пиете 10 дни без прекъсване, за да може наистина да има силно въздействане и подсилване на организма.
http://www.alfiola.net/goreshta-voda-limonov-sok-chesun-med/
 тагове: антивирусна, комбинация

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>